Як обрати курс навчання по використанню програм лінійки BAS для ведення бухгалтерського обліку?
Мета нашої компанії -  надання якісних послуг по навчанню та консультуванню клієнтів.

Як обрати курс навчання по використанню програм лінійки BAS для ведення бухгалтерського обліку?

06.05.2024

Ми працюємо у сфері навчання по роботі в прикладних рішеннях для обліку підприємств вже 20 років і проводимо курси навчання по різних програмних продуктах лінійки BAS.

Одними з найпоширеніших програм для малого та середнього бізнесу є “BAS Бухгалтерія” (ПРОФ / КОРП / ОСББ).

Ми пропонуємо наступні курси навчання по цим прикладним рішенням:

І сьогодні хочемо поговорити про те, чим вони відрізняються один від одного, щоб допомогти слухачеві правильно обрати один із них.

Два основні варіанти - це “BAS Бухгалтерія ПРОФ” та “BAS Бухгалтерія КОРП”, які максимально схожі між собою.

Кожна з цих програм призначена для ведення бухгалтерського обліку відповідно до податкового кодексу України, а їх функціонал дає можливість відображати весь цикл роботи комерційного підприємства. Вони відрізняються між собою лише функціональними можливостями підсистеми “Заробітна плата та кадри”. Детальніше про ці відмінності Ви можете дізнатись у статті “Чим відрізняються програми “BAS Бухгалтерія ПРОФ” та “BAS Бухгалтерія КОРП”?

Конфігурація “BAS Бухгалтерія для ОСББ”, кардинально відрізняється від попередніх. Адже вона розрахована на ведення обліку спілки ОСББ, а останній в свою чергу має ряд особливостей у порівнянні з обліком комерційних підприємств. Більш детально про дане прикладне рішення ми поговоримо нижче.

Більш докладно про порівняння - читайте в нашій статті