Центр Сертифікованого Навчання «Проком» вітає з успішним закінченням навчання слухачів, що навчались у березні 2023 року
Мета нашої компанії -  надання якісних послуг по навчанню та консультуванню клієнтів.

Центр Сертифікованого Навчання «Проком» вітає з успішним закінченням навчання слухачів, що навчались у березні 2023 року

18.04.2023

ЦСН «Проком» вітає 47 слухачів, які завершили навчання на курсах в березні 2023 року і засвоїли всі можливості ПЗ BAS! Це були як корпоративні онлайн-групи, так і більше 20-ті слухачів, що обрали індивідуальний курс з підтримкою викладача.

В ТОП-5 популярних курсів березня попали:.


Ми вдячні всім своїм слухачам та нашим корпоративним клієнтам, які навчають співробітників своїх компаній з метою ефективної автоматизації свого бізнесу! Для корпоративних клієнтів ЦСН «Проком» завжди організує навчання з використанням програм лояльності та відбудовує графіки навчання за Вашим замовленням. Крім того Центр навчання «Проком» регулярно проводить акції і пропонує своїм слухачам суттєві знижки та різні варіанти оплати.

Бажаємо успіхів та нових перспектив нашим випускникам та завжди готові допомогти і навчити кожного, у кого є бажання професійно опанувати навички роботи в програмах лінійки BAS! Для уточнення актуальних цін та знижок або вирішення питань організації навчання зв'яжіться з нашими адміністраторами за телефонами: +38 (067) 30-067-50 (Viber, Telegram, WhatsApp) або +38 (099) 30-099-50 (Telegram). Наші фахівці завжди готові допомогти та відповісти на всі Ваші питання!