Центр Сертифікованого Навчання «Проком» вітає випускників курсів квітня та травня 2023 року
Мета нашої компанії -  надання якісних послуг по навчанню та консультуванню клієнтів.

Центр Сертифікованого Навчання «Проком» вітає випускників курсів квітня та травня 2023 року

16.06.2023

Центр «Проком» вітає 56 випускників наших курсів, які повністю завершили своє навчання в квітні-травні 2023 року! Бажаємо всім слухачам, які опанували можливості програмного забезпечення системи BAS у якості користувачів, консультантів, аналітиків, програмістів тощо, максимально ефективно використовувати отримані знання у реальних практичних кейсах та отримувати від цього професійні бонуси!

Відзначимо, що серед найбільш популярних курсів у нашому центрі в цей період були:

Більшість слухачів обирає сьогодні навчання в індивідуальному форматі. При цьому вони мають постійний зв'язок з викладачами-консультантами, оперативно та детально отримують відповіді на власні питання, мають доступ до навчальних баз та матеріалів курсів 24/7 та навчаються в особистому зручному темпі.

Для корпоративних клієнтів більш затребуваним є онлайн-формат навчання. При цьому програма та графік навчання корегуються під запит клієнта.


Формуємо ми і невеличкі (до 5 осіб) онлайн-групи з індивідуальних слухачів, якщо для Вас формат навчання у групі є більш комфортним та бажаним.

Для своїх клієнтів ЦСН «Проком» готує постійні програми акційних пропозицій та знижок, які дозволяють знайти привабливе саме для Вас цінове рішення. Крім того 10% від вартості кожного проданого курсу ми перераховуємо на ЗСУ!

Також за останні місці все більше наших клієнтів користуються послугами консультування, моделювання бізнес-процесів, методологічного та програмного супроводу та впровадження програмних продуктів лінійки BAS. З описом та вартістю цих послуг Ви можете ознайомитись тут.

Ми завжди раді кожному клієнту і готові відповісти на всі Ваші питання, підібрати курс чи формат обслуговування, організувати спілкування з викладачем, безкоштовну демонстрацію ПЗ тощо. Для цього просто зв’яжиться з нашими адміністраторами за телефонами: +38 (067) 30-067-50 (Viber, Telegram, WhatsApp) або +38 (099) 30-099-50 (Telegram).