Центр Навчання «Проком»: 18 років разом
Мета нашої компанії -  надання якісних послуг по навчанню та консультуванню клієнтів.

Центр Навчання «Проком»: 18 років разом

14.11.2021

Цього року Центру Сертифікованого Навчання «Проком» виповнилося 18! Для людини це вік повноліття і водночас вік юності та нових перспектив! Ось і наш Навчальний Центр за ці 18 років подорослішав, набув величезного досвіду, досяг значного рівня та одночасно перебуває у стадії активного зростання!

Щороку ми розвиваємося та докладаємо максимум зусиль, щоб бути найкращими для Вас – своїх слухачів! Для цього ми намагаємося зрозуміти, що чекає від нас наш клієнт сьогодні?

Давайте разом поміркуємо: чого ми очікуємо, обираючи курси навчання? Базовий запит буде однаковим: ми бажаємо навчатися у професіоналів, хочемо, щоб було зрозуміло, комфортно та доступно за вартістю. А COVID сформував додатковий фактор: безпечно. Але ГОЛОВНЕ, оплачуючи своє навчання, ми бажаємо отримати реальний, застосовний на практиці результат.


Сьогодні ми розповімо, як наш Центр Навчання відповідає на цей запит і чого ми досягли у цьому напрямку.

Почнемо із результату навчання. Центр «Проком» готує користувачів та програмістів для роботи у автоматизованих системах обліку та програмних продуктах BAS. І ми можемо гарантувати результат, т.к. ми – не академічний навчальний заклад, а підрозділом IT-компанії, яка впроваджує та супроводжує це ПЗ. Тобто. наші викладачі мають практичний досвід, беруть участь у проектах автоматизації, консультують, працюють як методисти. Отже, розкажуть навіть більше того, що заявлено в плані курсу, зможуть компетентно відповісти на запитання, покажуть, як усе працює на реальних практичних кейсах, заощадять Ваш час, уникаючи «голої» теорії.

Тепер про: зрозуміло та якісно. Гарантією того, що викладачі ЦСН «Проком» пояснюють матеріал професійно, доступно та відповідно до проф. стандартів є 3х етапна сертифікація на право викладання, яку вони проходять. Загалом наші викладачі мають 43 сертифікати з різних курсів, що підтверджують їхню професійну компетентність. А сам Центр «Проком» «народився» 18 років тому, підтвердивши свій статус Сертифікований, який дає офіційне право навчати роботі з ПЗ систем  Business Automation Software.

Поговоримо про ціну. Всі ми розуміємо, що одним із найважливіших факторів вибору послуги чи товару завжди є ціна. Тому Центр «Проком» постійно дбає про доступні та конкурентні ціни на курси. Ми не закладаємо надприбутки, але завжди відповідально ставимося до якості. Іноді наші курси можуть здатися дорожчими, але проаналізувавши уважно, Ви побачите, що у вартість просто закладено більше навчальних годин. Там, де можна здешевити наші послуги, зберігши якість, ми завжди намагаємося це зробити. Зазвичай це реалізується за рахунок системи гнучких знижок: на онлайн-формат, при запису групою тощо. Ну і, звичайно, ми завжди підемо на зустріч постійним клієнтам, зменшуючи вартість кожного наступного курсу. Адже це так здорово, якщо ти виправдав чиїсь сподівання!


Чому ж Вам буде комфортно та безпечно навчатись у нас? Ми розуміємо, що навіть наявність сертифікатів не виключає людського чинника. Тому розповімо трохи про наш колектив та ставлення до клієнта. Ми ретельно відбираємо співробітників не лише за рівнем компетентності, а й за людськими якостями. І за ці роки зібрали команду професіоналів-ентузіастів, які щиро люблять свою роботу. Середній вік співробітників ЦСН: 32 роки. Але навіть наймолодші співробітники мають уже у своєму багажі по 200-300 слухачів та кілька реальних проектів впровадження. Наші клієнти можуть бути впевнені у доброзичливому відношенні, щирій увазі до їхніх питань та прохань, бажанні викладача максимально доступно та повно донести інформацію. А наші адміністратори забезпечують комфортну атмосферу та чітку організацію процесу навчання.

І найпереконливішим підтвердженням результатів навчання та комфортної навчальної атмосфери у Центрі «Проком» є відгуки наших клієнтів. Тільки в цьому 2021 році ми вже навчили 364 слухача (з них 138 від корпоративних клієнтів) і очікуємо ще більше до кінця року.

Враховуючи у зв'язку з COVID-19 необхідність забезпечити своїм слухачам безпеку навчання, Центр «Проком» зробив ставку на Онлайн-формат. При цьому ми вирішили зберегти всі плюси навчання у групі з викладачем: можливість інтерактивного спілкування, комунікацію з педагогом та іншими слухачами, оперативний відгук на питання та проблеми при виконанні практичних завдань. Ми просто перенесли аудиторний формат до Інтернет-чатів, додавши можливість навчатися з будь-якої точки світу та повторювати матеріал з відео. Сьогодні 9 із 10 клієнтів обирають онлайн-навчання і навіть ті, хто спочатку насторожено ставився до «онлайну», за допомогою продуманої організації навчання легко освоюються з технічною частиною з першого заняття.

Є ще один фактор, дуже важливий у сфері IT: актуальність знань. Навчаючись роботі з програмними продуктами, особливо важливо бути впевненим, що отримані знання не застаріли. Центр «Проком» забезпечує своїх слухачів останніми релізами прикладних рішень та платформи. І надає їм безкоштовні версії ліцензійних продуктів для навчання, або безкоштовний віддалений доступ до інформаційних баз з актуальним ПЗ. А викладачі центру безперервно вивчають оновлення програм та підвищують свою кваліфікацію, щоб давати своїм слухачам лише актуальну інформацію та бути в курсі всіх тенденцій та новин у своїй галузі.

Який же спектр курсів у ЦСН «Проком» на сьогодні? Сьогодні в ЦСО Проком читається 9 курсів для користувачів автоматизованих систем обліку та 21 курс для користувачів програм лінійки BAS (Business Automation Software), а також 6 курсів для програмістів на платформах  BAF (Business Automation Framework). Тільки за цей рік ми сертифікували 2 нових курси та створили 6 авторських курсів навчання. Це один із найбільших переліків курсів у цій галузі на території України. Зокрема, новорічним подарунком для наших клієнтів буде серія нових курсів підготовки до іспиту Фахівець-консультант з підсистеми управлінського, виробничого обліку та бюджетування в BAS ERP. А для невеликих та середніх підприємств з цього року ми пропонуємо сертифіковане навчання у популярній на ринку конфігурації «BAS: Малий бізнес».

Вже багато років Центр «Проком» займається курсами для школярів у сфері IT та природничих наук: це і курси програмування мовами Java та Python та курси підготовки до ЗНО. Загалом ми читаємо зараз 14 курсів цього напряму та постійно розвиваємо та розширюємо цей перелік.


Крім того, Ваше навчання в «Проком» тепер не закінчується із завершенням курсу, воно продовжується поки Ви з нами. Ми проводимо безліч безкоштовних: вебінарів, майстер-класів, тренінгів, підбираючи цікаві нашим слухачам теми. Ми постійно публікуємо навчальні відео, статті та інші матеріали на нашому сайті та в соц. мережах, у яких ділимося проф. новинами, лайфхаками та відповідаємо на Ваші запитання.

Так тільки за цей рік ми провели 12 безкоштовних вебінарів та майстер-класів та записали 32 навчальних відео, з якими Ви можете познайомитись на нашому Youtube-каналі.

Вже 18 років ми навчаємо та вчимося разом зі своїми слухачами! Ми розуміємо, що всім, чого ми досягли, ми зобов'язані Вам! Саме для Вас ми розвиваємо методики навчання та зростаємо професійно, завдяки Вашим відгукам та питанням ми стаємо більш компетентними та готуємо нові корисні навчальні матеріали. Щоразу, обираючи наш Центр Ви надаєте нам величезну довіру, і ми постійно вдосконалюємось, намагаючись її виправдати! Ми дуже раді, що святкуємо повноліття у колі своїх друзів та партнерів: разом із Вами!!!