Мастер-клас "Способи забезпечення потреб в BAS ERP"
Мета нашої компанії -  надання якісних послуг по навчанню та консультуванню клієнтів.

Мастер-клас "Способи забезпечення потреб в BAS ERP"

18.05.2022

18 травня 2022 провідний викладач ЦСН "Проком" Анастасія Знамеровська провела онлайн майстер-клас "Способи забезпечення потреб в BAS ERP".

У заході взяли участь 35 слухачів, в тому числі і здобувачі вищої освіти за спеціальністю "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність" Державного університету телекомунікацій.


Метою майстер-класу було навчитись створювати та налаштовувати способи забезпечення потреб в BAS ERP. Навчитись оперативно та правильно формувати замовлення за потребами, забезпечуючи вчасне виконання замовлення клієнта.

На майстер-класі розглянули питання:

  • Як зареєструвати та забезпечити замовлення клієнта?
  • Як проаналізувати стан забезпечення замовлень?
  • Створення способів та налаштування параметрів забезпечення потреб.
  • Формування замовлень постачальнику за потребами.
  • Купівля товару та виконання замовлення клієнта.


У ході заходу на практичному прикладі було продемонстровано процес створення способів та налаштування параметрів забезпечення потреб, формування замовлень постачальнику за потребами та виконання замовлень клієнтів.

Розглянуті на прикладі конфігурації BAS ERP способи забезпечення потреб можна також застосувати для прикладних рішень «BAS Малий бізнес», «BAS Управління торгівлею», «BAS Комплексне управління підприємством».

Сподіваємося, що проведення подібних заходів, в тому числі і в провідних закладах вищої освіти стане чудовою традицією. А слухачі та студенти матимуть змогу вдосконалювати свої знання та навички роботи із сучасними інформаційними технологіями управління бізнесом.


Щиро дякуємо к.е.н., доценту кафедри підприємництва, торгівлі та біржової діяльності Капелюшній Тетяні Вікторівні за допомогу в виборі тематики, організації сумісного заходу та активну співпрацю в напряму розвитку освіти та професійної орієнтації студентів.