Мета нашої компанії -  надання якісних послуг по навчанню та консультуванню клієнтів.

Підсистема управління доставкою в прикладних рішення BAS

При роботі в прикладних рішеннях BAS існує можливість використання автоматизованого процесу доставки товару між складами(магазинами) та безпосередньо до клієнтів.

Для включення можливості використання додаткових відомостей необхідно виконати налаштування в розділі «НДІ і адміністрування – Настройка розділів – Склад і доставка – Управління доставкою» (див. рис.1).


Рис. 1 - Включення опції управління доставкою

При встановленні прапора Управління доставкою з'являється можливість вказувати варіанти доставки в документах відвантаження ( Замовлення клієнта, Реалізація товарів і послуг), визначати зони доставки, формувати завдання на перевезення з урахуванням вантажопідйомності транспортних засобів і зон доставки. При доставці товарів можна формувати етикетки відповідно до заданих шаблонів. Вказаний в настройках шаблон використовується в якості значення по умовчанню при друку етикеток. Для того щоб правильно друкувати адреси доставки можна заборонити введення адрес довільній рядком і використовувати для цих цілей тільки формування адреси з допомогою адресного класифікатора.

Рекомендація: Для ознайомлення з Використанням додаткових ревізитів в прикладних рішення BAS пропонуємо перейти за посиланням https://csoprocom.com.ua/info/articles/vykorystannya-dodatkovykh-rekvizytiv-v-prykladnykh-rishennya-bas/

Дана стаття актуальна для прикладних рішень: BAS: Комплексне управління підприємством (BAS: КУП), BAS: ERP, BAS: Управління торгівлею (BAS: УТ).

Язык материала:  ua