Завершення Олімпіади в сфері інформаційних технологій «IT-Universe-2024»
Мета нашої компанії -  надання якісних послуг по навчанню та консультуванню клієнтів.

Завершення Олімпіади в сфері інформаційних технологій «IT-Universe-2024»

06.07.2024

20 червня 2024 року відбулась урочиста Церемонія оголошення результатів Фіналу IT-Universe-2024 - чотирнадцятого сезону Міжнародної студентської олімпіади в сфері інформаційних технологій «IT-Universe».

Фінал олімпіади розпочався 8 червня 2024 року. ЦСН «Проком» традиційно взяв участь у цій значущій події. «IT-Universe» - це проект спрямований на вдосконалення професійної майстерності, популяризацію ІТ і поліпшення процесів використання інформаційних технологій у суспільстві. Ми раді бути частиною цієї важливої ініціативи, що допомагає молодим фахівцям розвиватися та досягати нових вершин у ІТ-сфері.

Партнерство між організаторами олімпіади та компанією «Проком» триває вже багато років і є запорукою успішної реалізації багатьох проектів. Це партнерство дозволяє залучати найкращих фахівців до організації та проведення заходів, сприяючи розвитку ІТ-освіти і професійного росту молодих спеціалістів.


Щиро вітаємо всіх учасників та переможців IT-Universe-2024! Бажаємо нових досягнень, натхнення та успіхів у подальших проектах!

З повагою,
Команда Проком.