Відгуки слухачів ЦСН «Проком» за 2022 рік
Мета нашої компанії -  надання якісних послуг по навчанню та консультуванню клієнтів.

Відгуки слухачів ЦСН «Проком» за 2022 рік

06.01.2023

За увесь рік в ЦСН «Проком» проходили навчання як корпоративні групи онлайн, так і слухачі індивідуальних відео-курсів

Команда ЦСН «Проком» намагається завжди працювати на результат, а для цього нам дуже важливий зворотний зв'язок з клієнтами. Тому ми цінуємо кожне побажання і кожний відгук стосовно навчання в нашому центрі. Також загальновідомо, що саме відгуки реальних клієнтів допомагають зрозуміти атмосферу та особливості процесу навчання і іноді висвітлюють саме ті моменти, які найбільш важливі для потенційних слухачів. Тому ми зібрали для Вас декілька відгуків минулого року по різним курсам навчання і сподіваємось, що вони будуть цікаві та корисні для Вас.

Сергій Беценко ( курс: Введення в конфігурування та програмування в системі BAS. Базовий курс)

«Пройшов курс "Введення в конфігурування та програмування BAS". Незважаючи на війну та постійне відключення світла, навчання проходило трішки в іншому форматі ніж зазвичай. Але все було на високому рівні. Дуже сподобався викладач Ірина Аркадіївна. Сподобалась як її подача, так і постійна підтримка протягом всього курсу. Викладач та адміністрація постійно йдуть на зустріч. В мене до цього курсу вже були деякі знання по конфігуруванню, але після цього курсу знань стало значно більше, і розуміння стало більш докладніше та послідовне, хоч це лише початковий курс програмування.Також дуже сподобались що під час курсу є багато додаткового матеріалу, особливо легкі у вивченні презентації. Однозначно рекомендую ПРОКОМ і викладача Ірину Аркадіївну. Ну а сам планую піти ще на курс СКД.».

Сергій Юдин (курс: Використання прикладного рішення BAS Комплексне управління підприємство):

«Дякую компанії Проком за навчання, особливу подяку моєму викладачу Дмитру. Рекомендую навчатися і вивчати програми BAS у Проком!».

Лариса Будзинська (курс: Використання прикладного рішення «BAS Бухгалтерія» для ФОПів та малих):

«Курс найвищого рівня! Вже на перших заняттях я зрозуміла, як можно чітко та з легкістю вести діяльність Фопа за допомогою програми. Адже це далі дає такий крутий аналіз даних. Дякую Вам за навчання!!! Рекомендую ПРОКОМ як найкращих!!!!»

Мануйлова Тетяна (курси: Введення в конфігурування та програмування в системі BAS. Базовий курс, Розробка звітів в системі BAS з використанням системи компонування даних ):

«Закінчую проходження вже третього курсу з BAS ERP у компанії Проком. Перші 2 курси користувача: "Оперативний контур прикладного рішення BAS ERP" та "Регламентований облік у прикладному рішенні BAS ERP". Заняття проходили у онлайн-групах по 4-5 осіб. Мені цей формат занять дуже сподобався. Викладач Анастасія Знамеровська - викладач від Бога! Стільки терпіння та уваги до кожного учня! Курси складалися з цікавих практичних завдань! У кожного своя окрема база для роботи та виконання домашніх завдань. Практика, практика і ще раз практика! Це Супер! Забагато нової інформації але все укладається на свої місця и все зрозуміло. Зараз закінчую третій Курс: "Конфігурування та програмування в системі BAS. Основні об'єкти". У цьому курсі інший викладач (Столярчук Ірина Аркадіївна) та інший формат проведення занять, але все дуже чітко сплановано і організовано. Практично отримуєш індивідуальні заняття за ціною групових. Це дуже зручно, тому що сам собі регулюєш графік навчання. Хочу висловити велику подяку викладачу Столярчук Ірині Аркадіївні за чудові відео уроки, оперативні консультації та перевірку домашніх завдань з детальними поясненнями та рекомендаціями щодо покращення написання коду»

Олена Кхалепа (курс: Регламентований облік у прикладному рішенні BAS ERP) :

«Проходила даний курс навчання та хочу залишити свій відгук. Інформація на курсі подається викладачем зрозуміло, що для мене було насамперед важливо! На всі мої питання намагалися відповідати максимально оперативно (дуже зручно спілкуватись у месенджері), не затягували з відповіддю. Спілкування приємне) Ну і навчання он-лайн - це ну дуже зручно! 90% відсотків здобутих знань я вже застосовую у роботі.Дякую компанії Проком та викладачу Анастасії Знамеровській за знання!! З вами навчатися було легко)))»



Детальніше з відгуками клієнтів Центру Сертифікованого Навчання «Проком» Ви можете ознайомитись на нашому сайті та на нашій сторінці в Facebook: https://www.facebook.com/csoprocom.com.ua.

Дякуємо всім випускникам ЦСН «Проком» за те, що вибрали саме нас! Сподіваємось, що навчання в центрі «Проком» забезпечило Вас необхідними навичками та знаннями для успішної, ефективної роботи та допомогло вирішити Ваші професійні задачі!

Викладачі та адміністратори ЦСН «Проком» завжди на зв’язку та готові допомогти у питаннях навчання в сфері автоматизації Вашого бізнесу!

За детальною інформацією Ви можете звертатися за телефонами:

+38 (067) 30-067-50

+38 (099) 30-099-50