Центр Сертифікованого Навчання «Проком» вітає з успішним закінченням навчання слухачів, що навчались у грудні та за увесь 2022 рік
Мета нашої компанії -  надання якісних послуг по навчанню та консультуванню клієнтів.

Центр Сертифікованого Навчання «Проком» вітає з успішним закінченням навчання слухачів, що навчались у грудні та за увесь 2022 рік

30.12.2022

За цей складний для усіх рік слухачі ЦСН «Проком» успішно оволоділи новими програмними продуктами і ексклюзивними знаннями по автоматизації бізнес-процесів за допомогою сучасного ПЗ! Більшість випускників центру встигла вже застосувати отримані навички на практиці при впровадженні ПЗ та оптимізації роботу своїх підприємств! А з їх відгуками про процес, організацію та ефективність навчання можна ознайомитись на нашому сайті і соц. мережах.

Весь рік ми робили все, щоб забезпечити максимальні можливості для навчання в умовах нестабільності, невизначеності та фінансових труднощів: створили нові формати навчання, забезпечили безперебійний віддалений доступ до інформаційних баз, прорахували та реалізували систему максимальних знижок, впровадили інструменти безкоштовної подальшої інформаційної підтримки наших випускників тощо. А наші викладачі самовіддано працювали у будь-яких умовах (навіть без світла та стабільного зв’язку), винахідливо знаходячи можливість проводити заняття та постійно бути на зв’язку!

Але насамперед ми щиро захоплюємось Вами – нашими клієнтами та слухачами, які навіть у найскладніших умовах прагнуть до професійного розвитку та нових знань. З нашої підтримкою, але завдяки Вашим зусиллям, Ви тепер – повноцінні професіонали своєї справи!

Бажаємо успіхів нашим випускникам, клієнтам, партнерам та завжди готові допомогти і навчити кожного, у кого є бажання опанувати нові знання! Мирного неба, найскорішої перемоги та подальшого економічного розвитку нашої країни, великих перспектив, щастя та злагоди у новому році!

Вивчайте сучасне програмне забезпечення для автоматизації бізнесу разом з ЦСН «Проком»!