Презентація для студентів Національного університету «Запорізька політехніка»
Мета нашої компанії -  надання якісних послуг по навчанню та консультуванню клієнтів.

Презентація для студентів Національного університету «Запорізька політехніка»

15.02.2021

Компанія «Проком» у рамках програми співпраці з ЗВО та розвитку напрямку дуальної освіти провела у лютому 2021 року ознайомчу презентацію для студентів 3 курсу спеціальності «121 Інженерія програмного забезпечення» Національного університету «Запорізька політехніка». Тему заходу «Можливості для працевлаштування в сфері автоматизації управління та обліку» було обрано з метою ознайомлення студентів IT-спеціальностей з існуючими областями майбутньої професійної діяльності. Спікером заходу була керівник ЦСН «Проком» Столярчук Ірина.


На заході обговорювались сучасні тенденції розвитку систем автоматизації бізнесу та необхідні Professional skills для фахівців з автоматизації, розглядались детально професійні компетенції конкретних типових вакансій в цій сфері. Обговорювались і такі питання, які безумовно є одними з найвагоміших в професійному виборі – це умови роботи та оплати, службові обов’язки та соціальні гарантії, затребуваність на ринку праці, перспективи розвитку та питання професійного навчання і входження у професію.


За підсумками заходу було проведено опитування студентів-учасників, яке показало, що вже сьогодні 22% учасників зацікавила перспектива подальшої професійної діяльності в сфері автоматизації обліку та управління в бізнесі, а понад 70% студентів бажають пройти у майбутньому практичні тренінги та майстер-класи за цим напрямом для більш детального ознайомлення з практичними аспектами роботи IT-фахівців. Топ 3 питань, що зацікавили учасників заходу наведено у діаграмі (всього в опитуванні прийняло участь 25 осіб):


Компанія «Проком» висловлює щиру подяку за запрошення організаторам заходу зав. кафедри програмних засобів факультету комп'ютерних наук та технологій проф. Субботіну Сергію Олександровичу та доценту кафедри програмних засобів Пархоменко Анжеліці Володимирівні. Окрема подяка всім студентам-учасникам заходу за доброзичливу атмосферу, зацікавленість, активність та питання з професійної галузі!