Нові відгуки слухачів за лютий-березень 2024 року
Мета нашої компанії -  надання якісних послуг по навчанню та консультуванню клієнтів.

Нові відгуки слухачів за лютий-березень 2024 року

18.03.2024

Кожного місяця навчання в Центрі Сертифікованого Навчання «Проком» наші слухачі залишають відгуки про навчання в різних форматах та на різних курсах використання та програмування ПЗ системи BAS.

Відгуки слухачів за березень- лютий

Компанія FinanceTechPro (Оперативний контур прикладного рішення BAS ERP 2.5):

Щиро подяка команді за об'ємний та докладно пропрацьований курс. 

Програма курсу розкрила саме ті аспекти налаштування і саме нашої версії програмного продукту BAS ERP.

Що на відміну від відеоуроків, які можна знайти у вільному доступі, дозволяє розібратися з налаштуванням саме нашої версії продукту.

Дуже рекомендуємо скористатись функціоналом для групового навчання. Окрема подяка викладачу за чіткі і зрозумілі роз'яснення по додаткових питаннях, що виникали в ході навчання.

Плануємо і надалі користуватися Вашими послугами.

Ярослав Зеленюк  (Оперативний контур прикладного рішення BAS ERP 2.5) :

Коли на роботі почали переходити на ERP, було досить важко розібратись всліпу, бо програма дуже об‘ємна, але завдяки цьому і функціональна. З уроками та викладачем стало набагато простіше, тому дуже дякую)

Кондратенко Василь (Введення в конфігурування та програмування в системі BAS. Базовий курс):

Дякую за курс. його дійсно достатньо для розуміння системи і початку створення власних доробок. Викладачу, окрема подяка за змістовні коментарі та пояснення. робити з вами домашнє завдання велике задоволення!!!

Назар Ольга (Використання прикладного рішення BAS КУП):

Чудова подача матеріалу викладачем, детально з прикладами та аналітикою максимально приближеною до реальних потреб бізнесу. Якісний запис курсу та підбір завдань. Приємним бонусом було те, що "Проком" дуже клієнто-орієнтований Центр Сертифікованого Навчання, який завжди йде на зустріч та допомогає у вирішенні потреб клієнта. Дякую! 

Ми завжди вдячні кожному нашому слухачу за зворотній зв'язок та їх думки щодо процесу, організації та змісту навчальних курсів. З відгуками за іншими курсами та послугами центру навчання «Проком» Ви можете ознайомитись на наших ресурсах (YouTube, Facebook, Telegram, Instagram) та на нашому сайті.

Пропонуємо всім, для кого актуальні питання коректної роботи, налаштування та грамотного відображення бізнес-процесів в програмних продуктах лінійки  BAS, записатися на курс навчання по необхідному Вам прикладному рішенню  або по програмуванню в системі BAS. Вам необхідна допомога з підбором курсу або взагалі потрібно визначитись: яке ПЗ використовувати для автоматизації обліку Вашого бізнесу? Завдяки консультації наших фахівців Ви зможете швидко та безкоштовно вирішити ці питання: (099) 30-099-50, (067) 30-067-50.
Не зволікай та залишай заявку на нашому сайті вже зараз!

Первинна консультація безкоштовна!