Цель нашей компании -   предоставление качественных услуг по   обучению и консультированию клиентов.

Новые отзывы слушателей за февраль-март 2024 года

18.03.2024

Каждый месяц обучения в Центре Сертифицированного Обучения «Проком» наши слушатели оставляют отзывы об обучении в разных форматах и ​​на разных курсах использования и программирования программного обеспечения системы BAS.

Отзывы слушателей за март-февраль

Компания FinanceTechPro (Оперативний контур прикладного рішення BAS ERP 2.5):

Щиро подяка команді за об'ємний та докладно пропрацьований курс. 

Програма курсу розкрила саме ті аспекти налаштування і саме нашої версії програмного продукту BAS ERP.

Що на відміну від відеоуроків, які можна знайти у вільному доступі, дозволяє розібратися з налаштуванням саме нашої версії продукту.

Дуже рекомендуємо скористатись функціоналом для групового навчання. Окрема подяка викладачу за чіткі і зрозумілі роз'яснення по додаткових питаннях, що виникали в ході навчання.

Плануємо і надалі користуватися Вашими послугами.

Ярослав Зеленюк  (Оперативний контур прикладного рішення BAS ERP 2.5) :

Коли на роботі почали переходити на ERP, було досить важко розібратись всліпу, бо програма дуже об‘ємна, але завдяки цьому і функціональна. З уроками та викладачем стало набагато простіше, тому дуже дякую)

Кондратенко Василь (Введення в конфігурування та програмування в системі BAS. Базовий курс):

Дякую за курс. його дійсно достатньо для розуміння системи і початку створення власних доробок. Викладачу, окрема подяка за змістовні коментарі та пояснення. робити з вами домашнє завдання велике задоволення!!!

Назар Ольга (Використання прикладного рішення BAS КУП):

Чудова подача матеріалу викладачем, детально з прикладами та аналітикою максимально приближеною до реальних потреб бізнесу. Якісний запис курсу та підбір завдань. Приємним бонусом було те, що "Проком" дуже клієнто-орієнтований Центр Сертифікованого Навчання, який завжди йде на зустріч та допомогає у вирішенні потреб клієнта. Дякую! 

Мы всегда благодарны каждому нашему слушателю за обратную связь и их мнения о процессе, организации и содержании учебных курсов. С отзывами по другим курсам и услугам центра обучения «Проком» Вы можете ознакомиться на наших ресурсах (YouTube, Facebook, Telegram, Instagram)и на нашем сайте.

Предлагаем всем, для кого актуальны вопросы корректной работы, настройки и грамотного отображения бизнес-процессов в программных продуктах линейки BAS, записаться накурс обучения по необходимому Вам прикладному решению  или по программированию в системе BAS. Вам необхідна допомога з підбором курсу або взагалі потрібно визначитись: яке ПЗ використовувати для автоматизації обліку Вашого бізнесу? Завдяки консультації наших фахівців Ви зможете швидко та безкоштовно вирішити ці питання: (099) 30-099-50, (067) 30-067-50.
Не медли и оставляй заявку на нашемсайте прямо сейчас!

Первичная консультация бесплатна!