Вимоги роботодавців до кваліфікації працівника - ЦСН «Проком»
Мета нашої компанії -  надання якісних послуг по навчанню та консультуванню клієнтів.

Бухгалтер зі стажем назвала головну вимогу роботодавців до кваліфікованого працівника

05.07.2019

Чому курс по бухгалтерії в системі BAS сьогодні необхідний навіть головним бухгалтерам із багаторічним досвідом? І чи реально здобути ці знання за 1 місяць? Про це та інше розповіла слухачка курсів ЦСН Проком, головний бухгалтер із 12-річним стажем Інна Никанорова.

-         Інно, Ви пройшли доволі цікавий шлях до професії…

-         У Київському університеті ім. Т.Г.Шевченка я вивчала геологію та під час практики об'їхала півконтиненту – від Києва і аж до Далекого Сходу. Тоді я навіть уявити не могла, що колись буду працювати бухгалтером! Але в 90-х сфера геології занепала, а я – залишилась без роботи. Довелося перекваліфікуватися.

Де тільки себе не пробувала! Працювала і на офісній роботі, і директором на невеликих фірмах. Але відчула себе на своєму місці, лише коли закінчила бухгалтерські курси і почала працювати головним бухгалтером на універсальній товарній біржі. Весь облік на підприємстві вівся в програмі Бухгалтерія 7.7. За час роботи відбувалися різні ситуації, чого варті одні лише податкові перевірки! Тож це була відповідальна, але в той же час – захоплива робота, якій я присвятила 11 років свого життя.

-                 Отже, ви маєте великий досвід у бухгалтерії... Що змотивувало Вас пройти курс BAS Бухгалтерія ?

- Так сталося, що наше підприємство перестало існувати. Я почала шукати нову роботу, сходила на 12 співбесід, але скрізь чула одне й те саме: нам потрібен бухгалтер зі знанням BAS Бухгалтерія.

Зрозумівши, що без цієї програми сьогодні ніяк, я прийняла рішення пройти курси у ЦСН Проком.

-         Курси виправдали Ваші очікування?

-         Так, цілком виправдали! Завдяки курсам, у мене з'явилося чітке уявлення про програму BAS Бухгалтерія. Адже насправді вона досить сильно відрізняється від версії 7.7, у якій я звикла працювати. А головне – за цей місяць у мене з`явилася впевненість у собі і в тому, що я зможу працювати в цій програмі на новій роботі.

-         Чи є у Вас пропозиції щодо поліпшення навчання?

-         Загалом усе було чудово! Викладач – майстер своєї справи, який дохідливо пояснював матеріал курсу і допоміг розібратися з деталями програми під час виконання практичних завдань. У мене була пропозиція – додати ще більше домашніх завдань для закріплення отриманих знань. Приємно, що викладач одразу відгукнувся на моє прохання та надав мені додаткові завдання. Тож я цілком задоволена курсами.

Розмовляла Анастасія Знамеровська


Галерея