TrinityPDM – нове ПЗ для управління інженерними даними
Мета нашої компанії -  надання якісних послуг по навчанню та консультуванню клієнтів.

TrinityPDM – нове ПЗ для управління інженерними даними

24.04.2023

Компанія ТОВ «Проком» розробила нове програмне забезпечення TrinityPDM, яке суттєво розширює можливості прикладного рішення BAS ERP. По суті TrinityPDM представляє собою спеціальну підсистему для автоматизації конструкторсько-технологічної підготовки виробництва в BAS ERP.

TrinityPDM містить інструменти формування єдиної бази даних про виріб та технологію його виробництва. Ці дані завантажуються в ERP-систему підприємства та використовуються у підсистемах планування виробництва, управління закупівлями та продажами, управління виробництвом тощо. Це дозволяє всім підрозділам підприємства працювати з актуальною базою в єдиному середовищі.

Оскільки TrinityPDM не входить до складу штатних підсистем BAS ERP, її необхідно придбати та встановити окремо. Після встановлення підсистема TrinityPDM включається до списку підсистем BAS ERP і старт роботи з нею реалізується через інтерфейс цієї системи.

Детально ознайомитись з TrinityPDM та вивчити технологію роботи з цією програмою Ви можете на курсі «Використання підсистеми TrinityPDM для управління інженерними даними». Для попереднього ознайомлення Ви можете замовити безкоштовну презентацію та поспілкуватись щодо функціоналу TrinityPDM з фахівцями ТОВ «Проком», для цього – телефонуйте: (099) 30-099-50, (067) 30-067-50.