Мета нашої компанії -  надання якісних послуг по навчанню та консультуванню клієнтів.

Обрали BAS ERP – Які курси пройти?

BAS ERP - рішення BAS для комплексної автоматизації середніх та великих підприємств різних сфер діяльності. Програма особливо актуальна для багатопрофільних підприємств з технічно складним, багато передільним виробництвом.

Якщо ви читаєте цю статтю – у вас є BAS ERP або ви плануєте на нього переходити

Дізнатися про програмний продукт BAS ERP та записатися на демонстрацію можливостей ви можете за посиланням : Впровадження BAS ERP - Вартість, строки та переваги від Проком (csoprocom.com.ua)

Отже потребуєте порад та допомоги «Які курси обрати?». – ми вам допожемо


ЦСН Проком в своєму запасі має чудові, практичні курси – і ось наші поради:

  • Оперативний контур прикладного рішення BAS ERP - базовий курс, на якому ми розкажемо про основні налаштування системи, навчимо базовим навичкам роботи в системі, навчимо відображати основні господарські операції, покажемо як користуватися звітами, розглянемо принципи побудови нормативно-довідкової інформації.
    Для кого він? – запитаєте ви. – цей курс буде корисним для менеджерів з закупівель/продажів, бухгалтерів (адже вони мають розуміти загальну концепцію), фінансового відділу. Якщо простіше – курс буде корисним як менеджерам-початківцям, так і управлінському апарату з досвідом роботи.

Базовий фундамент є, що ж робити далі?

А далі ми пропонуємо йти за принципом «Розділяй і володарюй». Адже базові навички менеджери (і не тільки) вже отримали, навчились відображати операції з продажу\купівель та інші базові операції. Пора отримати більш предметні знання та навички:

  • Управління виробництвом 2.5 – вдосконалення управління виробництвом не має меж, так само і в новій системі BAS ERP 2.5 підсистема «Виробництво» зазнає змін для ефективнішого управління виробничою діяльністю підприємства. А щоб вам було легше зрозуміти та освоїти інструмент з управління виробництвом 2.5 – Ми (ЦСН Проком) розробили унікальний, корисний та практичний курс.

    Для кого цей курс? - Як менеджери та працівники виробничих підрозділів, а також фахівці з автоматизації виробництва. Ви придбали нову версію BAS ERP 2.5, або переходите зі старої версії BAS ERP 2.1 на нову. Тоді цей курс точно для вас.
  • Виробничий контур прикладного рішення BAS ERP 2.1 – якщо ви обираєте BAS ERP, а отже з великою вірогідністю маєте потребу управляти виробничими процесами підприємства. Цей курс саме для вас, адже цей курс – це практичне освоєння функціональних можливостей прикладного рішення «BAS ERP 2.1» щодо відображення виробничих операцій на конкретних прикладах. Набуття цілісного і правильного розуміння базових принципів і особливостей використання програми.

    Для кого цей курс? - Як менеджери та працівники виробничих підрозділів, а також фахівці з автоматизації виробництва,:
  •  Регламентований облік у BAS ERP - так , саме так, нашим бухгалтерам пора освоїти принципи, правила ведення бухгалтерського обліку в BAS ERP.
     Для кого він? – курс буде корисним як бухгалтерам-початківцям, так і фахівцям з досвідом роботи.
  • Бюджетування в прикладному рішенні BAS ERP для торговельного підприємства - страшна назва? – а от і ні, адже з цим курсом ваші фінансисти, економісти, фінансові директори здобудуть знання та практичний досвід роботи з підсистемою «Бюджетування» та навчаться як побудувати бюджетну модель  в BAS ERP:
  • Кадровий облік у BAS ERP та Розрахунок зарплати у BAS ERP - а з цими курсами ваші фахівці з кадрового обліку та розрахунку заробітної плати навчаться як вести кадровий облік та розраховувати заробітну платню в BAS ERP:

Ведете роздрібну торгівлю?

  • Роздрібний облік в прикладних рішеннях BAS УТ, BAS КУП, BAS ERP - саме на цьому курсі ми зануримося у функціонал роздрібної торгівлі. Також допоможемо засвоєнню принципів і особливостей використання програми як інструменту для ведення роздрібних продажів та обліку господарчих операцій, що виникають для цього напрямку діяльності підприємства.

А є щось про те як отримати норматив для виробництва в BAS ERP?

і тут для вас знайдеться цікаве:

  • Використання підсистеми TrinityPDM для управління інженерними даними – на цьому курсі ми допоможемо практично освоїти функціональні можливості підсистеми TrinityPDM прикладного рішення BAS ERP для автоматизації конструкторсько-технологічної підготовки виробництва на машинобудівних підприємствах, які використовують або планують використовувати інформаційну систему BAS ERP для комплексної автоматизації управління та обліку. 

Що таке TrinityPDM? - Спитаєте ви

TrinityPDM –прикладне рішення, яке додається до конфігурації BAS ERP у якості підсистеми управління інженерними даними, та призначене для автоматизації конструкторсько-технологічної підготовки виробництва і вирішення низки завдань з управління інформацією про виріб.


Щоб більше дізнатись :

TrinityPDM – підсистема конфігурації BAS ERP

TrinityPDM - Що це таке? Або як управляти інженерними даними

Для запису на курси або консультацію звертайтесь за номерами 0673006750 або 0993009950.

Команда ЦСН Проком постійно готує багато корисного та цікавого контенту по роботі в BAS і публікує в своєму телеграм каналі - https://t.me/Procom_ProBAS

Багато цікавого та корисного по роботі в BAS ви можете знайти на нашому телеграм каналі https://t.me/Procom_ProBAS

Язык материала:  ua