Запрошуємо на НОВИЙ курс «Методика переходу життєвого циклу документів в електронний вид на базі конфігурації BAS: Документообіг»
Мета нашої компанії -  надання якісних послуг по навчанню та консультуванню клієнтів.

Запрошуємо на НОВИЙ курс «Методика переходу життєвого циклу документів в електронний вид на базі конфігурації BAS: Документообіг»

27.03.2023

Робота з документами – це майже завжди головний біль. Пробіжи туди, погодь з тим, передрукуй і знову пробіжи погодь. А можна взагалі загубити у кого на погодженні. І ще багато «цікавих» пригод.

Ви спитаєте для чого автоматизація роботи з документами? Для чого переводити життєвий цикл документів в електронний вид? -

Автоматизація роботи з документами використовується для скорочення термінів погодження та прийняття рішень, виключення втрати документів та швидкого доступу до них, контролю виконавчої дисципліни.


Не знаєте з чого почати? Або вже намагаєтесь зробити самі та не виходить? Тоді це точно для вас: Пропонуємо до вашої уваги онлайн курс: «Методика переходу життєвого циклу документів в електронний вид на базі конфігурації BAS Документообіг»

На курсі ви познайомитесь:

  • з налаштуваннями системи;
  • з основними принципами роботи в системі BAS: Документообіг
  • як працювати з процесами та задачами
  • як створити структуру зберігання документів в системі
  • як аналізувати процеси за документами
  • як зробити налаштування документів в системі
  • як отриману інформацію перенести на об’єкти системи BAS Документообіг

Основа курсу – реалізація практичного завдання. Ви побудете трошки фахівцями з впровадження. І під час вирішення конкретного завдання отримаєте живі рекомендації від практикуючих консультантів та методистів.

Детальний опис курсу - Навчальний курс: «Методика переходу життєвого циклу документів в електронний вид на базі конфігурації BAS: Документообіг» — ЦСН «Проком» (csoprocom.com.ua)

Та на нашому ютуб каналі – https://youtu.be/1upGA2gxqCY

Записатися на курс ви можете: ☎️ (099) 30-099-50, (067) 30-067-50

Запрошуємо на наш телеграм-канал : @PROCOM_PROBAS


- тут багато цікавого і корисного!