Викладачі ЦСН «Проком» прийняли участь у Всеукраїнському форумі «SEB-2022»
Мета нашої компанії -  надання якісних послуг по навчанню та консультуванню клієнтів.

Викладачі ЦСН «Проком» прийняли участь у Всеукраїнському форумі «SEB-2022»

21.07.2022

ЦСН «Проком» продовжує співпрацю з закладами вищої освіти та приймає участь в заходах, які впливають на розвиток освіти, науки та бізнесу.

20 липня 2022р. викладачі ЦСН «Проком» прийняли участь у Всеукраїнському форумі «SEB-2022» який пройшов на базі Національного університету біоресурсів і природокористування України (НУБіП) та був присвячений співпраці науки, освіти і бізнесу для післявоєнного відродження країни. На форумі обмінювались думками та пропозиціями близько 600 представників органів державної влади, бізнесу, науки, які прагнуть розвивати спільними зусиллями університетську освіту та вдосконалювати практичну підготовку майбутніх кадрів для підприємств.

 

При роботі з ВНЗ ЦСН «Проком» надає консультації та методичну підтримку при складанні програм навчання IT-фахівців та організації дуальної освіти. Нагадаємо, що ЦСН «Проком» разом з НУБіП України відкрили спільну навчальну лабораторію «Центр компетенцій BAS», що є переможцем конкурсу кейсів КСВ-2016 в категорії «Найбільший внесок у сталий розвиток освіти». Фахівці ЦСН є постійними стейкхолдерами та членами Рад роботодавців Національного університету біоресурсів і природокористування України.

Представники ТОВ «Проком» висловлюють щиру подяку факультету Інформаційних технологій НУБіП України та доктору педагогічних наук, професору, декану факультету Олені Глазуновій за постійну плідну співпрацю та активне залучення нашої компанії до процесу підготовки вітчизняних ІТ-фахівців.