Нові відгуки про навчання на курсах у ЦСН «ПРОКОМ»!
Мета нашої компанії -  надання якісних послуг по навчанню та консультуванню клієнтів.

Нові відгуки про навчання на курсах у ЦСН «ПРОКОМ»!

24.08.2023

Ми отримали свіжі відгуки від наших слухачів в соціальних мережах та месенджерах (Facebook, Telegram тощо) щодо навчання на курсах у Центрі сертифікованого навчання «Проком» на індивідуальних курсах з супроводом викладача.

Ми щиро дякуємо нашим учасникам за цінні відгуки!

Ганна Філатова (курс: Використання прикладного рішення "BAS Бухгалтерія"):

Дякую працівникам Проком за їх працю, особлива подяка викладачу Наталії, яка була на зв'язку 24/7, та швидко відповідала на мої запитання. Курс Використання прикладного рішення "Бухгалтерія"

Беценко Сергій (курс: Введення в конфігурування та програмування в системі BAS. Базовий курс ) :

Пройшов курс "Введення в конфігурування та програмування BAS. Базовий курс ". Незважаючи на війну та постійне відключення світла, навчання проходило трішки в іншому форматі ніж зазвичай. Але все було на високому рівні. Дуже сподобався викладач Ірина Аркадіївна. Сподобалась як її подача, так і постійна підтримка протягом всього курсу. Викладач та адміністрація постійно йдуть на зустріч. В мене до цього курсу вже були деякі знання по конфігуруванню, але після цього курсу знань стало значно більше, і розуміння стало більш докладніше та послідовне, хоч це лише початковий курс програмування. Також дуже сподобались що під час курсу є багато додаткового матеріалу, особливо легкі у вивченні презентації. Однозначно рекомендую ПРОКОМ і викладача Ірину Аркадіївну. Ну а сам планую піти ще на курс СКД.

Дорошенко Алла (курс: Використання прикладного рішення "BAS Бухгалтерія"):

Добрий день. Пройшла курс BAS бухгалтерія. Навчалась індивідуально онлайн. Шось давалося легко, щось важче (з чим не стикалася в роботі), але мій викладач Анастасія завжди направить на вірний путь. Здається навчаєшся дома ти, а викладач по скріну вже все розуміє, де допущена помилка. Мені дуже сподобалось навчання, планую ще взяти інший курс. Дякую за знання!

Володимир Луценко (курс: Введення в конфігурування та програмування в системі BAS. Базовий курс):

Дякую за навчання. Нарешті пройшов всі заняття. На жаль домашні завдання саме по курсу не вдалося виконати. Були і є завдання по роботі. Але вже сам зловив себе на тому, що змінився мій підхід до виконання завдань: він став академічнішим. Тобто ви були праві, коли говорити про "постановку руки" :-). Дуже вдячний Вам особисто і вашому центру навчань за цей курс. Звичайно є ще дуже багато питань. Якщо дасть Бог можливості, хочу пройти навчання по СКД та запитах (це як мінімум). І дуже актуальне питання щодо обміну даними. ДЯКУЮ ВАМ ВСІМ. ВСЬОГО ВАМ НАЙКРАЩОГО


Дякуємо всім випускникам ЦСН «Проком» за те, що вибрали саме нас! Сподіваємось, що навчання в центрі «Проком» забезпечило Вас необхідними навичками та знаннями для успішної, ефективної роботи та допомогло вирішити Ваші професійні задачі!

Викладачі та адміністратори ЦСН «Проком» завжди на зв’язку та готові допомогти у питаннях навчання в сфері автоматизації Вашого бізнесу!

За детальною інформацією Ви можете звертатися за телефонами:

+38 (067) 30-067-50

+38 (099) 30-099-50