Провели БЕЗКОШТОВНУ демонстрацію - вебінар з BAS: Документообіг (відповіді на питання)
Мета нашої компанії -  надання якісних послуг по навчанню та консультуванню клієнтів.

Провели БЕЗКОШТОВНУ демонстрацію - вебінар з BAS: Документообіг (відповіді на питання)

29.05.2023

24.05.2023 ми провели БЕЗКОШТОВНИЙ вебінар-демонстрацію системи BAS Документообіг. На заході ми розглянули:

  • Основні можливості системи
  • Розказали чим може бути корисний BAS Документообіг

Особлива подяка слухачам заходу за проявлену активність та поставлені питання. ЦСН "Проком" працює для Вас


Питання наших слухачів

Питання №1 «Добрий день! Чи можливо для одного документу налаштувати кілька наперед визначених процесів?»

- Так. Для будь-якого документу Ви можете створювати стільки наперед визначених процесів скільки необхідно. В картці налаштування процесу просто вказати для якого виду документу цей процес належить.

Питання №2 «Чи можна запускати на підставі документа декілька процесів одразу?»

- Так, звичайно. Це зробити дуже просто. Відкриваєте картку документа, натискаєте «Відправити» та обираєте ті процеси, котрі є необхідність додатково запустити.

Питання №3 «Чи можливо створити процес для 1-2 підрозділів, щоб інші підрозділи його не запускали»

- Так, така можливість є. В картці шаблону процесу є таблична частина «Робоча група» - просто додайте в список підрозділи та/або користувачей – і тепер тільки ці користувачі та підрозділи зможуть бачити та користуватись цим процесом. Також ви можете задати умову запуску цього процесу коли будете підв’язувати до конкретного виду документа.

Питання №4 «Чи буде запис, щоб переглянути повтор»

- Звичайно буде. Як завжди на нашому ютуб каналі Проком. Центр Сертифікованого Навчання BAS - YouTube. А також ми обов’язково зробимо пост на нашому телеграм каналі https://t.me/Procom_ProBAS (@Procom_ProBAS)

Питання №5 «Чи можливо надання безкоштовної Демо версії для ознайомлення»

- Якщо ви хочете зрозуміти «Чи підходить саме вам» - можемо влаштувати демонстрацію саме тих питань, котрі цікавлять Вас. Зверніться до нас за телефонами 0673006750 або 0993009950 і ми надамо вам консультацію і допоможемо зробити вибір.

Питання №6 «Як поступити, коли необхідно дати завдання підлеглим на формування звітності, і щоб не забули додати готові заповнені файли, тобто готовий сформований документ?»

- При створенні задачі для виконавця в системі є можливість додати «Заповнюваний предмет» - тобто показати що необхідно додати перед виконанням задачі. І коли користувач захоче виконати задачу без додавання предмету – система йому не дозволить зробити це.

Питання №7 «Добрий день! А є можливість сканувати підписаний документ одразу до картки?»

- Так така можливість є. необхідно тільки встановити невелику безкоштовний додаток, котрий створе зв’язок між системою BAS Документообіг та вашим сканером. І тоді зможете сканувати безпосередньо одразу до картки документа.

Питання №8 «Чи пов’язана технологія ЕЦП з цим BAS продуктом. Та чи є зв’язок програми з Медком»

- В системі існує зв’язок з провайдером цифрового підпису від Microsoft - нажаль наші цифрові підписи не зчитує.. Зв’язку з програмою Медок з коробки нажаль також не передбачено. Але на ринку досить багато готових рішень інтеграції з програмою Медок та іншими подібними. Якщо звернетесь до нас, ми допоможемо обрати підходяще рішення саме для вас. Загалом рішення інтеграції з програмою медок і буде тим самим зв’язком технології ЕЦП.

Питання №9 «Чи є інтеграція з ERP рішенням»

- Так. Інтеграція BAS ERP та BAS Документообіг є. Ви можете не заходячи в документообіг безпосередньо в ERP виконувати задачі. Також ви можете створювати документи в BAS ДО на підставі документу BAS ERP та відправляти на погодження, виконання і т.д. При цьому нема необхідності заходити в Документообіг

Питання №10 «Чи є у вас курси з Документообігу»

-Так. В нас є курс «Методика переходу життєвого циклу документів в електронний вид на базі конфігурації BAS: Документообіг». Детальніше ви можете дізнатися за посиланням Навчальний курс: «Методика переходу життєвого циклу документів в електронний вид на базі конфігурації BAS: Документообіг» — ЦСН «Проком» (csoprocom.com.ua) або звернувшись до нас за телефонами 0673006750 або 0993009950.

А подивитися запис нашого вебінару ви можете за посиланнями: https://youtu.be/cAaj_CBzH4g та https://youtu.be/UB-ISiJP1zo

Також підписуйтесь на наш телеграм канал https://t.me/Procom_ProBAS - тут багато цікавого про роботу в системах BAS