Мета нашої компанії -  надання якісних послуг по навчанню та консультуванню клієнтів.

Використання додаткових відомостей в прикладних рішення BAS

При роботі в прикладних рішеннях BAS існує можливість використовувати додаткові відомості, які використовуються для будь-яких довідників та документів та дозволяють зберігати необхідно інформацію, що відсутня в стандартних реквізитах.

Для включення можливості використання додаткових відомостей необхідно виконати налаштування в розділі «НДІ і адміністрування – Настройка параметрів системи – Загальні настройки – Додаткові реквізити й відомості» (див. рис.1).


Рис. 1 - Включення опції використання додаткових відомостей

Додаткові відомості дозволяють зберігати додаткову інформацію по окремим об’єктам.

Початкове створення та редагування додаткових відомостей виконується в довіднику Набори додаткових реквізитів й відомостей (для відкриття перейдіть за синім гіперпосиланням «Додаткові відомості» в Загальних настройках).

На прикладі довідника «Договори з контрагентами» пропонуємо розглянути створення та використання додаткових відомостей (див. рис.2).


Рис. 2 - Створення додаткових відомостей

При створенні нових додаткових відомостей на вкладці «Значення» необхідно ввести перелік значень, які саме необхідно використовувати для зберігання нової інформації.

Перевіримо використання нових додаткових відомостей (див.рис. 3). Внесення додаткових відомостей здійснюється в окремому вікні.


Рис. 3 - Перевірка використання додаткових відомостей

За усіма додатковими відомостями, які використовуються існує можливість виводити інформацію у звітах та списках (необхідно відкрити поле Додаткові реквізити та знайти за назвою додаткових відомостей необхідне поле) (дивю.рис.4).


Рис. 4 - Налаштування використання додаткових відомостей в звітах

Рекомендація: Для ознайомлення з Використанням додаткових ревізитів в прикладних рішення BAS пропонуємо перейти за посиланням https://csoprocom.com.ua/info/articles/vykorystannya-dodatkovykh-rekvizytiv-v-prykladnykh-rishennya-bas/

Дана стаття актуальна для прикладних рішень: BAS: Комплексне управління підприємством (BAS: КУП), BAS: ERP, BAS: Управління торгівлею (BAS: УТ).

Язык материала:  ua