Мета нашої компанії -  надання якісних послуг по навчанню та консультуванню клієнтів.

Підсистема управління інженерними даними TrinityPDM: «Особисті папки» та «Загальні папки»

Ця стаття продовжує серію матеріалів для ознайомлення читачів з можливостями та принципами роботи програмного забезпечення «TrinityPDM», яке є підсистемою управління інженерними даними в прикладному рішенні BAS ERP.

Підкреслимо, що «TrinityPDM» не є штатною підсистемою конфігурації BAS ERP. Вона була розроблена фахівцями ТОВ «Проком» для автоматизації конструкторське-технологічної підготовки виробництва у BAS ERP та продається як додаткове програмне забезпечення. Майнові права інтелектуальної власності на ПЗ «TrinityPDM» належать ТОВ «Проком» (Україна).

В «TrinityPDM» всі користувачі працюють у «Навігаторі TrinityPDM», який є робочім містом конструктора та технолога.


Рис 1. – Загальна сторінка TrinityPDM

Особисті папки


«Особиста папка» – це простір для роботи користувача в «Навігаторі TrinityPDM». Опишемо її базовий функціонал:

  • Запозичення елементів для швидкого доступу до конструкторсько-технологічних даних. Команда «Помістити в особисту папку» (Рис.2.) додає посилання на будь-який обраний об'єкт у дереві виробу до особистої папки користувача. Це зручна та результативна дія для роботи зі спільними даними. Але треба розуміти, що при переміщенні ми не копіюємо, а створюємо зв’язок з обраними об’єктами. Таким чином в обох папках лежить той самий об'єкт. Під час роботи в «Особистій папці» всі зміни з об'єктами відображатимуться на запозичених об'єктах у «Загальній папці».
  • В «Особистій папці» можна створювати нові об'єкти, які буде бачити тільки власник цієї папки і при необхідності він може викладати дані об'єкти для загального користування в «Загальну папку».
  • При роботі з конекторами CAD систем всі вироби переміщаються до «Особистої папки» конструктора. Після того, як конструктор перевіряє правильність вивантаження всіх даних з CAD систем, конструкторський склад з особистої папки переміщається в «Загальну папки» для використання та подальшої роботи технологів, нормувальників тощо.
  • Будь-яку папку, що створена в «Особистій папці», можна зробити загальнодоступною для інших.
  • Якщо випадково дані були віддалені, то існує можливість знайти даний об'єкт і відновити його, повернувши в «Особисту папку», а потім за потреби відновити в необхідному місці.


Рис 2. – Основні папки Навігатора TrinityPDM

Робота в «Особистій папці» дозволяє користувачеві працювати з певними проектами та об'єктами, конструкторськими даними тощо, не відволікаючись на інші дані, які є в «Навігаторі TrinityPDM», зберігаючи потрібну та важливу для себе інформацію.

Загальні папки

«Загальні папки» допомагають спільно працювати над проектами. У «Загальній папці» прийнято зберігати загальні довідники, завантажені та створені конструкторсько-технологічні дані виробів та інше.


Рис 3. – Загальні папки Навігатора TrinityPDM

Більш детально з функціоналом ПЗ «TrinityPDM» Ви можете ознайомитись на курсі «Використання підсистеми TrinityPDM для управління інженерними даними» в центрі навчання «Проком» або замовити безкоштовну демонстрацію, де на Ваші питання дадуть відповіді наші профільні фахівці. Для консультації щодо демонстрації, купівлі та впровадження телефонуйте: +38 (067) 30-067-50, +38 (099) 30-099-50.

Язык материала:  ua