Мета нашої компанії -  надання якісних послуг по навчанню та консультуванню клієнтів.

Обрали BAS КУП – Які курси пройти?

BAS Комплексне управління підприємством (BAS КУП) - ефективний програмний продукт для зростаючого бізнесу – малих і середніх підприємств, управлінські процеси яких необхідно ефективно координувати та узгоджувати дії декількох виконавців.

Якщо ви читаєте цю статтю – у вас є BAS КУП або ви плануєте на нього переходити.

Дізнатися про програмний продукт BAS КУП та записатися на демонстрацію можливостей ви можете за посиланням : Впровадження BAS КУП - Вартість, строки та переваги від Проком (csoprocom.com.ua)

Отже потребуєте порад та допомоги «Які курси обрати?». – ми вам допоможемо


ЦСН Проком в своєму запасі має чудові, практичні курси – і ось наші поради:

  • Оперативний контур прикладного рішення BAS КУП – базовий курс, на якому ми розкажемо про основні налаштування системи, навчимо базовим навичкам роботи в системі, навчимо відображати основні господарські операції, покажемо як користуватися звітами, розглянемо принципи побудови нормативно-довідкової інформації.
    Для кого він? – запитаєте ви. – цей курс буде корисним для менеджерів з закупівель/продажів, бухгалтерів (адже вони мають розуміти загальну концепцію), фінансового відділу. Якщо простіше – курс буде корисним як менеджерам-початківцям, так і управлінському апарату з досвідом роботи.

Базовий фундамент є, що ж робити далі?

А далі ми пропонуємо йти за принципом «Розділяй і володарюй». Адже базові навички менеджери (і не тільки) вже отримали, навчились відображати операції з продажу\купівель, та інші базові господарські операції. Пора отримати більш предметні знання та навички:

  • Бухгалтерський облік у BAS КУП – так , саме так, нашим бухгалтерам пора освоїти принципи, правила ведення бухгалтерського обліку в BAS КУП.

    Для кого він? – курс буде корисним як бухгалтерам-початківцям, так і фахівцям з досвідом роботи.

  •  Бюджетування в прикладному рішенні BAS КУП – страшна назва? – а от і ні, адже з цим курсом ваші фінансисти, економісти, фінансові директори здобудуть знання та практичний досвід роботи з підсистемою «Бюджетування» та навчаться як побудувати бюджетну модель  в BAS КУП.
  • Кадровий облік у BAS КУП та Розрахунок зарплати у BAS КУП – а з цими курсами ваші фахівці з кадрового обліку та розрахунку заробітної плати навчаться як вести кадровий облік та розраховувати заробітну платню в BAS КУП

Ведете роздрібну торгівлю?

І тут для вас у нас знайдеться корисний та цікавий курс:

  • Роздрібний облік в прикладних рішеннях BAS УТ, BAS КУП, BAS ERP – саме на цьому курсі ми зануримося у функціонал роздрібної торгівлі. Також допоможемо засвоєнню принципів і особливостей використання програми як інструменту для ведення роздрібних продажів та обліку господарчих операцій, що виникають для цього напрямку діяльності підприємства.

А є щось глобальне?

І тут в нас є цікавий сертифікований курс:

Команда ЦСН Проком постійно готує багато корисного та цікавого контенту по роботі в BAS і публікує в своєму телеграм каналі - https://t.me/Procom_ProBAS

Язык материала:  ua