Мета нашої компанії -  надання якісних послуг по навчанню та консультуванню клієнтів.

BAS Документообіг – сучасна система документообігу вашого підприємства

Сучасне підприємство постає перед не простим вибором - «Яку систему документообігу обрати?». Адже часто є бажання не тільки мати електронний архів документів, а і вести внутрішнє погодження документів не бігаючи з папером по кабінетах. А ще б будо не погано формалізувати взаємовідносини співробітників. І таким чином можна зібрати багато таких «А ще було б не погано».

Тому наша команда ЦСН Проком створює багато цікавого та корисного контенту, у тому числі і для системи BAS Документообіг. А щоб вам не бігати та не шукати – зібрали цікавий та пізнавальний матеріал про BAS Документообіг в одну статтю.


Що ж таке BAS Документообіг?

  •  це сучасна ECM-система (Enterprise Content Management) з широким набором можливостей для управління діловими процесами організації та спільною роботою співробітників.

А щоб дізнатись про BAS Документообіг та замовити демонстрацію тисніть на посилання - BAS Документообіг КОРП

Також ви можете навчитися працювати в BAS Документообіг на наших курсах, а щоб дізнатись детальніше або записатися тисни на посилання Методика переходу життєвого циклу документів в електронний вид на базі конфігурації BAS: Документообіг

Хочете ще більше дізнатись про BAS Документообіг? – тоді погнали:

Багато цікавого та корисного по роботі в BAS в нашому телеграм каналі  https://t.me/Procom_ProBAS

Язык материала:  ua