Цель нашей компании -   предоставление качественных услуг по   обучению и консультированию клиентов.

Послуги з оцінювання фахових здібностей з BAS

Одним з головних завдань роботодавця є пошук кваліфікованих спеціалістів, що розуміються на своїй справі. Але дуже складно знайти досвідчених фахівців, досвід яких не викликає питань та його можна безпосередньо застосувати саме в тій сфері, де працює Ваше підприємство. Особливо це стосується сфери автоматизації бізнесу, як через швидкі зміни, так і через велику варіативність завдань. Тому досить часто розглядаються кандидати, котрі лише частково готові до виконання професійних задач, але готові стати тими самими спеціалістами, тобто готові розвиватись.

І тут виникають наступні питання:

«Як оцінити потенціал кандидата на посаду з BAS?», «Що робити?», «Як оцінити консультанта, методиста, бізнес-аналітика, які будуть працювати з програмними продуктами лінійки BAS?», «Чи зможе кандидат налаштувати програму BAS під потреби бізнесу?»

Нелегке завдання?

Погоджуєтесь?

І в цьому нелегкому завданні готові допомогти ми - ТОВ "Проком".

Наші спеціалісти допоможуть Вам знайти саме тих фахівців, які відповідають стандартним вимогам до професійних компетенцій та вміють коректно, продуктивно і повноцінно застосовувати функціональність ПЗ BAS.

Чому саме Проком? – Проком має:

  • багаторічний досвід впроваджень (на ринку послуг з автоматизації більше 30 років);
  • багаторічний досвід навчання (на ринку навчання більше 20 років);
  • кожен наш спеціаліст- практик має унікальний досвід на підприємствах різних галузей та форм власності.

Цікаво?

Щоб детально ознайомитись з послугою оцінювання фахових здібностей кандидатів на посади, що пов’язані з роботою ПЗ BAS натисніть на посилання: Послуги з оцінювання фахових здібностей кандидатів на посади, що пов’язані з роботою ПЗ BAS - Вартість, строки та переваги від Проком (csoprocom.com.ua) .

А ще які послуги надає Проком?

Язык материала:  ua