Цель нашей компании -   предоставление качественных услуг по   обучению и консультированию клиентов.

Питання від наших слухачів щодо відображення операцій в BAS ERP

Сьогодні ми розбираємо питання від наших слухачів щодо відображення операцій в BAS ERP

Питання:

Чи потрібно створювати нову організацію в інформаційній базі у разі зміни назви підприємства?

Відповідь:

Якщо змінилася лише назва підприємства, достатньо оновити інформацію в картці організації.

!!!Важливо: Історія зміни назви не зберігається, тому в усіх друкованих формах минулих періодів буде відображатися нова назва підприємства. Якщо потрібно роздрукувати документи минулих періодів зі старою назвою, необхідно змінити назву підприємства в картці, роздрукувати документи, а потім повернути нову назву.

Якщо разом із назвою змінюється схема оподаткування (наприклад, підприємство стає платником ПДВ), рекомендується створити нову організацію в інформаційній базі та внести залишки.

Питання:

Як активувати довідник "Транспортні засоби" в новій базі?

Відповідь:

Щоб увімкнути використання довідника "Транспортні засоби", потрібно встановити прапорець "Управління доставкою" в розділі "НДІ і адміністрування" - "Настройка НДІ і розділів" - "Склад і доставка" – група "Доставка".


Питання:

Як встановити заборону після перевірки відповідальною особою на редагування документів?

Відповідь:

Для заборони зміни перевірених документів потрібно:

1. Перейти в розділ "НДІ і адміністрування" - "Настройка НДІ і розділів" - "Регламентований облік" – "Сервісні функції" та встановити прапорець "Перевірка документів" та обрати "з забороною редагування".


2. Відкрити потрібний документ і натиснути кнопку "Зміна статусу перевірки документа".

Після цього змінювати значення полів документа, відміняти проведення або видаляти його буде неможливо.

!!! Важливо: Встановлювати або знімати заборону на зміну документів може лише користувач з роллю "Право зміни статусів для перевірки документів".

Ще багато чого цікавого, лайфхаки та новини на нашому Телеграм каналі за посиланням: «ProBAS: просто та оперативно про роботу в BAS»

Пропонуємо всім, для кого актуальні питання коректної роботи, налаштування та грамотного відображення/моделювання бізнес-процесів в програмних продуктах лінійки BAS, записатися на курс навчання по необхідному Вам прикладному рішенню або по програмуванню в системі BAS.

Якщо необхідна допомога з підбором курсу або потрібно визначитись: яке ПЗ використовувати для автоматизації обліку Вашого бізнесу? – ми пропонуємо безкоштовні консультації наших фахівців. 

Завдяки консультації наших фахівців Ви зможете швидко вирішити ці та інші питання. Запис на консультацію за телефонами: (099) 30-099-50, (067) 30-067-50. Первинна консультація безкоштовна, залишай заявку на нашому сайті вже сьогодні!


Язык материала:  ua