Зимова конференція CIO-Джаз - 2023 "ІТ під час війни: виклики, ризики, трансформація"
Мета нашої компанії -  надання якісних послуг по навчанню та консультуванню клієнтів.

Зимова конференція CIO-Джаз - 2023 "ІТ під час війни: виклики, ризики, трансформація"

30.01.2023

26-27 січня пройшла щорічна конференція СІО-Джаз, постійним партнером якої виступає саме фірма ТОВ «Проком». На даній конференції були присутні ІТ-директори, директори фірм, ТОП-менеджери підприємств та компаній України. На заході вони мали можливість обмінятись досвідом застосування сучасних інформаційних рішень та обговорити нові перспективі розвитку ІТ-технологій.


Перший день конференції проводився у вигляді семінару-практикуму з кібербезпеки на тему «ЯК ПРАЦЮЄ SECURITY OPERATIONS CENTER ПІД ЧАС ВІЙНИ?», на якому продемонстровано роботу SOC від «дашбордів» з показниками та до елементів функціонування системи і буди надані відповіді на запитання щодо роботи SOC під час війни.

Другий конференц-день був присвячений обміну досвідом та обговоренням ІТ перспектив. Представник САБ Вікторія Ільченко присвятила свій виступ темі «СИТУАЦІЯ НА РИНКУ ПРОГРАМ АВТОМАТИЗАЦІЇ BAS», де було анансовано вихід фінальної версії програми BAS ERP ред.2.5.

В ході заходу було проведено дискусію в стилі ІТ-джаз «ІТ-стратегія в умовах війни», в ході якої обговорювались відповіді на такі питання:

  • Чи закладав хтось з українських підприємців, присутніх на заході, ризики війни в ІТ-стратегію?
  • Ретроспектива: щоб Ви змінили в ІТ-стратегії, якби знали що розпочнеться війна?
  • Які зміни на даний час відбулися в ІТ?


Бажаємо всім учасникам конференції СІО-ДЖАЗ-2023 успіху в провадженні програмних продуктів та розвитку діяльності підприємства!

А фахівці ТОВ «Проком», в свою чергу, завжди раді надати консультації щодо вибору та впровадження програмних продуктів для автоматизації Вашого бізнесу та навчити з легкістю використовувати дані програмні продукти!