Запрошуємо на БЕЗКОШТОВНИЙ вебінар BAS ERP 2.5: Управління грошовими коштами
Мета нашої компанії -  надання якісних послуг по навчанню та консультуванню клієнтів.

Запрошуємо на БЕЗКОШТОВНИЙ вебінар BAS ERP 2.5: Управління грошовими коштами

05.10.2023

ТОВ «ПРОКОМ» працює на ринку автоматизації підприємств з 1991 року. Основна спеціалізація – автоматизація обліку та управління виробничих підприємств. Співробітники фірми – фахівці з багаторічним успішним досвідом автоматизації підприємств самих різних галузей: машинобудування, харчова промисловість, телекомунікації, комунальні підприємства, транспортні послуги, порти, автомобільна промисловість та інше.

Центр Сертифікованого Навчання «ПРОКОМ» – один з перших на ринку навчання програмних продуктів BAS (Business Automation Software) в Україні. ЦСН «ПРОКОМ» був створений в 2003 році і працює в системі навчання роботі з програмними продуктами для автоматизації бізнесу вже 20 років. Щорічно в центрі проходять навчання понад 500 слухачів. Викладачі ЦСН «ПРОКОМ» постійно беруть участь в реальних проектах впровадження та є фахівцями-практиками.

Тема заходу: BAS ERP 2.5: Управління грошовими коштами

Мета вебінару: розкриття функціональних можливостей програми BAS RRP 2.5, що стосуються управління грошовими коштами; демонстрація інструментів програми (налаштувань, документів, звітів), що використовуються для проведення діяльності підприємства, пов’язаної з рухом грошових коштів, її аналізу та особливостей роботи з ними.

Вебінар розрахований на фахівців, які починають впровадження чи вивчення прикладного рішення BAS RRP 2.5, працівників відділів продажів та купівель, фінансистів, бухгалтерів, касирів, аналітиків та керівників підприємств та профільних відділів.

Програма вебінару:

  • Налаштування підсистеми Казначейство і взаєморозрахунки
  • Планування і контроль грошових коштів
  • Облік безготівкових платежів
  • Облік готівки
  • Ведення взаєморозрахунків та звіти
  • Аналіз залишків і руху грошових коштів
 

Спікер вебінару: Дарія Третьякова, викладач курсів з використання прикладних рішень «BAS ERP», «BAS КУП», «BAS Бухгалтерія», методист

Реєстрація за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/1TnJrSfdlCWeHJynnipHTcRMHxc3L1VRO65SVpvvqJDs/edit

      Підключення до вебінару 17 жовтня 2023 о 12-00 за посиланням

Контакти:

+38 (099) 30-099-50 або +38 (067) 30-067-50 (з приводу організаційних або технічних питань підключення до вебінару)

e-mail: csn.procom@gmail.com

website: http://csoprocom.com.ua