РОЗПОЧАВСЯ ПРИЙОМ ЗАЯВОК: ЗАПРОШУЄМО ДО УЧАСТІ У МІЖНАРОДНІЙ СТУДЕНТСЬКІЙ ОЛІМПІАДІ IT-UNIVERSE-2020
Мета нашої компанії -  надання якісних послуг по навчанню та консультуванню клієнтів.

РОЗПОЧАВСЯ ПРИЙОМ ЗАЯВОК: ЗАПРОШУЄМО ДО УЧАСТІ У МІЖНАРОДНІЙ СТУДЕНТСЬКІЙ ОЛІМПІАДІ IT-UNIVERSE-2020

27.02.2020

Навчальний центр "Проком" є ​​партнером у проведенні кількох конкурсів міжнародної олімпіади IT-Universe:

«Використання автоматизованих систем обліку»
«Управління підприємством в ERP-системі»

«Програмування в автоматизованих системах обліку»

Міжнародна студентська олімпіада в сфері інформаційних технологій «IT-Universe» (IT-Universe) позиціонується як соціально значимий проект, спрямований на вдосконалення професійної майстерності, популяризацію інформаційних технологій (ІТ) і способів їх ефективного застосування, поліпшення процесів використання ІТ суспільством.

Реєстрація учасників розпочалася 25 лютого.

У цьому році планується особливий фінал - на базі території Національного університету біоресурсів і природокористування України.  Заходи фіналу будуть відбуватися протягом 4-х днів, що дасть змогу учасникам не лише позмагатись, але й поспілкуватись між собою та творчо провести час.

Звернуть увагу - Конкурсанти можуть взяти участь в першому турі будь-яких конкурсів, які їх зацікавлять. Більш того, оргкомітет може запросити конкурсантів, які показали високі результати, взяти участь у фіналі цих конкурсів, незалежно від того, чи вибрали конкурсанти цей конкурс основним, а новий формат фіналу дозволить учасникам прийняти участь у фінальних змаганнях за декількома конкурсами.

Перший етап розпочнеться вже в березні - online-тестування та прийом робіт/проектів на творчі та інноваційні конкурси. Графік змагань знаходиться тут.

Більше інформації про конкурс читайте на 
http://it-universe.org

Якщо Ви готові випробувати Ваші сили - долучайтесь!



Галерея