З Днем народження ЦСН «Проком»! Нашому центру сертифікованого навчання сьогодні 20!
Мета нашої компанії -  надання якісних послуг по навчанню та консультуванню клієнтів.

З Днем народження ЦСН «Проком»! Нашому центру сертифікованого навчання сьогодні 20!

14.11.2023

З Днем народження ЦСН «Проком»!
Нашому центру сертифікованого навчання сьогодні 20!

20 років Ви нам довіряєте. Ви, наші клієнти, навчаєтесь на курсах, і повертаєтесь знов, і знов, збільшуючи цей простір довіри. Ми глибоко вдячні Вам! Це велика честь, і ми прикладаємо неймовірних зусиль щоб бути гідними її.


Всі ці 20 років ми щодня добуваємо нові знання, аби передавати їх Вам. Навіть під час цієї страшної війни ми не зупиняємось, ми випускаємо нові курсі, багато з яких є унікальними за змістом і методикою викладання. Програмісти, фахівці з управління виробництвом, торгівлею, фінансисти тощо – для кожного щодня ми знаходим дієву допомогу у вигляді курсів, вебінарів, або індивідуальних консультацій. Для того щоб наша допомога стала ще доступнішою, кожного місяця ми робимо унікальну знижку від 40% до 50% на один з найпопулярніших курсів Центру, змінюючи ці курси по черзі.


Додаткова знижка діє на всі курси для користувачів та програмістів BAS в ЦНС Проком при замовленні та оплаті навчання в період з 14.11.2023 р. до 30.11.2023 р. включно.

Ми бачимо, як знову зростає попит, нас тішить, що український бізнес живий і розвивається. Всіх нас надихає розуміння того, що під час війни кожна додаткова гривня, яку Ви, наші клієнти, заробите (в тому числі, завдяки отриманим у нас знанням) так чи інакше зміцнить обороноздатність України. Ми разом переможемо саме завдяки цьому - допомагаючи один одному, підтримуючи один одного, бо зараз у нас один ворог, і всі ми в одному окопі (це не метафора - співробітники «ПРОКОМ» теж воюють). Ми – українці!

У молитвах, що в небо линуть
Та в побажаннях на свята
Лиш Перемога в нас єдина:
Надія, Мрія, і Мета

Разом до Великої Української Перемоги!