Всеукраїнський круглий стіл «Облік, аудит та оподаткування в умовах євроінтеграції»
Мета нашої компанії -  надання якісних послуг по навчанню та консультуванню клієнтів.

Всеукраїнський круглий стіл «Облік, аудит та оподаткування в умовах євроінтеграції»

19.04.2018

19 квітня 2018 року відбувся Всеукраїнський круглий стіл «Облік, аудит та оподаткування в умовах євроінтеграції». У ньому прийняли участь представники Федерації професійних бухгалтерів і аудиторів України, аудиторських та ІТ-компаній і багатьох закладів вищої освіти. Керівник ЦСН «ПРОКОМ» Столярчук Ірина Аркадіївна виступила з доповіддю на тему «Функціональні можливості та тенденції розвитку сучасних прикладних рішень для автоматизації обліку та управління».

У рамках доповіді було висвітлено та запропоновано для обговорення питання огляду програмного забезпечення для ведення регламентованого обліку, факторів, що впливають на вибір програмних продуктів, та сучасні тенденції розвитку систем  автоматизації в Україні.

Висловлюємо подяку за організацію заходу та запрошення декану факультету обліку, аудиту та інформаційних систем, к.т.н.  Харченку Олександру Анатолійовичу, завідувачу кафедри обліку та оподаткування, д-ру екон. наук, доценту Фоміній Олені Володимирівні та іншим членам організаційного комітету.






Галерея