Відгуки слухачів ЦСН «Проком» за осінь 2022 року
Мета нашої компанії -  надання якісних послуг по навчанню та консультуванню клієнтів.

Відгуки слухачів ЦСН «Проком» за осінь 2022 року

30.11.2022

За осінні місяці в ЦСН «Проком» проходили навчання як корпоративні групи, так і слухачі індивідуальних відео-курсів. Відео-курси з постійною підтримкою викладача – це новий формат навчання в нашому центрі, який зараз має найбільший попит. Для нас дуже важливим є зворотній зв'язок з слухачами, тому ми вдячні за кожний відгук та оцінку нашої роботи. Ці відгуки допомагають нам стати краще та зрозуміти актуальні вимоги часу, а нашим майбутнім клієнтам - визначитись з форматами та особливостями навчання.

Наведемо декілька актуальних відгуків від наших слухачів.

Мануйлова Тетяна (курси: Введення в конфігурування та програмування в системі BAS. Базовий курс, Розробка звітів в системі BAS з використанням системи компонування даних ):

«Закінчую проходження вже третього курсу з BAS ERP у компанії Проком. Перші 2 курси користувача: "Оперативний контур прикладного рішення BAS ERP" та "Регламентований облік у прикладному рішенні BAS ERP". Заняття проходили у онлайн-групах по 4-5 осіб. Мені цей формат занять дуже сподобався. Викладач Анастасія Знамеровська - викладач від Бога! Стільки терпіння та уваги до кожного учня! Курси складалися з цікавих практичних завдань! У кожного своя окрема база для роботи та виконання домашніх завдань. Практика, практика і ще раз практика! Це Супер! Забагато нової інформації але все укладається на свої місця и все зрозуміло. Зараз закінчую третій Курс: "Конфігурування та програмування в системі BAS. Основні об'єкти". У цьому курсі інший викладач (Столярчук Ірина Аркадіївна) та інший формат проведення занять, але все дуже чітко сплановано і організовано. Практично отримуєш індивідуальні заняття за ціною групових. Це дуже зручно, тому що сам собі регулюєш графік навчання. Хочу висловити велику подяку викладачу Столярчук Ірині Аркадіївні за чудові відео уроки, оперативні консультації та перевірку домашніх завдань з детальними поясненнями та рекомендаціями щодо покращення написання коду».

Сергій Юдин (курс: Використання прикладного рішення BAS Комплексне управління підприємство):

«Дякую компанії Проком за навчання, особливу подяку моєму викладачу Дмитру. Рекомендую навчатися і вивчати програми BAS у Проком!».

Олександра Дорова (курс: Оперативний контур прикладного рішення BAS ERP):

«Дуже сподобався новий формат навчання відео- курс з підтримкою викладача!!! Викладач допомагає та консультує по моїм питанням, також дякую за онлайн консультування, все чітко і зрозуміло. Рекомендую ЦСН Проком та дякую їм за цінні знання!!!».

Детальніше з відгуками клієнтів Центру Сертифікованого Навчання «Проком» Ви можете ознайомитись на нашій сторінці в Facebook: https://www.facebook.com/csoprocom.com.ua.


Дякуємо всім випускникам ЦСН «Проком» за те, що вибрали саме нас! Сподіваємось, що навчання в центрі «Проком» забезпечило Вас необхідними навичками та знаннями для успішної, ефективної роботи та допомогло вирішити Ваші професійні задачі!

Викладачі та адміністратори ЦСН «Проком» завжди на зв’язку та готові допомогти у питаннях навчання в сфері автоматизації Вашого бізнесу!

За детальною інформацією Ви можете звертатися за телефонами:

+38 (067) 30-067-50

+38 (099) 30-099-50