Відгуки акційного курсу Бюджетування в прикладному рішенні BAS ERP для торговельного підприємства 2.1/2.5
Мета нашої компанії -  надання якісних послуг по навчанню та консультуванню клієнтів.

Відгуки акційного курсу Бюджетування в прикладному рішенні BAS ERP для торговельного підприємства 2.1/2.5

17.10.2024

В цьому місяці ЦСН «Проком» пропонує акційну пропозицію на курс Бюджетування в прикладному рішенні BAS ERP для торговельного підприємства 2.1/2.5

Катерина Василюк:

Проходила курс Бюджетування в BAS ERP і це було дійсно корисним досвідом. Курс надав чітку та зрозумілу інформацію щодо процесу бюджетування в BAS ERP, допоміг розібратися у важливих аспектах планування фінансів для бізнесу. Я отримала багато практичних навичок, оскільки курс повністю практичний та вже почала застосувати їх в роботі. Дякую і рекомендую цей курс всім, хто використовує BAS ERP.

Оксана Захаренко :

Курс з бюджетування сподобався. Цікава подача матеріалу, без води та нудної теорії. Також хочу відмітити комплексний підхід - паралельно висвітлюється не тільки тема по бюджетуванню, а також і інші, наприклад, ціноутворення і т.ін. Дякую ЦСН ПРОКОМ!

Лариса Петровська :

Хочу висловити вдячність за навчання по бюджетуванню. Курс був практичний, структурований і зрозумілий. Для мене було особливо корисно пройти через приклади реальних сценаріїв, які можуть виникнути в торговельній сфері. Тепер я відчуваю себе більш впевнено у роботі в BAS ERP. Дякую!

З описом та змістом курсу можна ознайомитись тут. Також Ви можете замовити стислу безкоштовну консультацію з викладачем або з’ясувати всі організаційні деталі навчання та оплати за телефонами +38 (067) 30-067-50, +38 (099) 30-099-50