ЦСН «Проком» вітає з успішним завершенням навчання слухачів, що навчались у листопаді 2022
Мета нашої компанії -  надання якісних послуг по навчанню та консультуванню клієнтів.

ЦСН «Проком» вітає з успішним завершенням навчання слухачів, що навчались у листопаді 2022

30.11.2022

В листопаді у ЦСН «Проком» навчались як онлайн-групи (корпоративне навчання), так і багато індивідуальних слухачів. Незважаючи на складні умови в країні, наші слухачі успішно опанували нові програми та засвоїли нові навички на практиці на відмінно!

Зазначимо, що більшість слухачів в сучасних умовах обирає формат індивідуальних відео-курсів. Що дозволяє навчатись саме тоді, коли ти маєш час та можливість, оскільки твій онлайн-кабінет у доступі 24/7. При цьому наші викладачі намагаються прикласти максимум зусиль для того, щоб цей формат став реально ефективним. Вони постійно на зв’язку зі своїми слухачами у індивідуальному чаті, розгорнуто та докладно відповідають на питання, приводять приклади з реальних кейсів, по запиту слухача виходять на відео-консультації. І дійсно, більшість слухачів ЦСН «Проком» за підсумками анкетування та у своїх відгуках підтверджують наприкінці навчання, що фактично отримали індивідуальне навчання за найдешевшою ціною.

Ми щиро бажаємо нашим слухачам мирного неба, успіхів у подальшому використанні отриманих знань та навичок, нових цікавих проектів та економічного і кар’єрного зростання, незважаючи на будь-які складні часи та труднощі! Разом ми переможемо!

Ми завжди з Вами та готові навчити та підтримати кожного, у кого є бажання опанувати нові знання!