TrinityPDM - Новий Рівень Управління Інженерними Даними в BAS ERP
Мета нашої компанії -  надання якісних послуг по навчанню та консультуванню клієнтів.

TrinityPDM - Новий Рівень Управління Інженерними Даними в BAS ERP

21.10.2023

Підготовка конструкторсько-технологічних даних є важливою ланкою будь-якого виробничого процесу. Конструктори розробляють креслення, визначають основні матеріали та параметри, тоді як технологи розробляють оптимальний маршрут виготовлення та норми використання допоміжних матеріалів. Однак, як досягти того, щоб паперова конструкторсько-технологічна документація стала активним інструментом для прийняття рішень та оптимізації виробництва?

Відповідь на це запитання - TrinityPDM, засіб для управління інженерними даними в системі BAS ERP.

Що таке TrinityPDM?

TrinityPDM - це прикладне рішення, яке інтегрується в конфігурацію "BAS ERP" як підсистема управління інженерними даними. Воно призначене для автоматизації процесу конструкторсько-технологічної підготовки виробництва та вирішення низки завдань, пов'язаних з управлінням інформацією про виріб.

Навіщо TrinityPDM?

Використання TrinityPDM разом із системою BAS ERP створює єдине середовище для роботи всіх підрозділів підприємства. Ви отримуєте цілісний бізнес процес - від отримання актуального нормативу для виробництва і до фактичного випуску готової продукції. Це означає, що у вас завжди є доступ до актуальних даних та єдиного джерела інформації для всіх відділів.

Детальніше про TrinityPDM?

Звісно, більше інформації про TrinityPDM ви можете знайти на нашому веб-сайті. Ми підготували цікавий та інформативний матеріал, щоб ви могли докладніше ознайомитися з можливостями цього інструмента - TrinityPDM - Що це таке? Або як управляти інженерними даними.

Обирайте TrinityPDM разом із BAS ERP для ефективного управління інженерними даними та оптимізації виробничих процесів на вашому підприємстві!