Співпраця з Національним транспортним університетом
Мета нашої компанії -  надання якісних послуг по навчанню та консультуванню клієнтів.

Співпраця з Національним транспортним університетом

Співпраця з Національним транспортним університетом
27.10.2020

Наш центр продовжує активну співпрацю з вищими навчальними закладами. Так у жовтні відбулася дистанційна зустріч зі студентами НТУ, де керівник навчального центру Столярчук І.А. провела для студентів презентацію на актуальну тему «Можливості для працевлаштування в сфері автоматизації управління та обліку».

Тема зустрічі зацікавила більше ніж 40 студентів 2-го курсу спеціальностей «Інженерія програмного забезпечення» і «Комп'ютерні науки» та багатьох викладачів. Учасники дізналися про сучасні тенденції розвитку систем автоматизації та інноваційні програмні засоби лінійки BAS на ринку України. Цікавими виявилися запропоновані результати аналізу ринку вакансій, які продемонстрували постійний попит не тільки на програмістів рівня Керівник проекту (Senior developer) але і на початківців (Junior) у галузі автоматизації підприємств.

За результатами проведеного опитування, слухачі проявили зацікавленість до типових professional skills в сфері автоматизації бізнесу та до питань професійного навчання. Крім того слухачі висловили побажання на подальшому прийняти участь у майстер-класі з конфігурування та програмування на платформі BAS, щоб подивитись на роботу програміста «зсередини».

Особлива подяка завідувачу кафедрою Інформаційних систем і технологій професору Гавриленко В.В. та доценту кафедри Вітер М.Б. за запрошення та активну співпрацю в напряму розвитку дуальної освіти та професійної орієнтації студентів.