Майстер-клас для студентів з автоматизації управління
Мета нашої компанії -  надання якісних послуг по навчанню та консультуванню клієнтів.

Першокурсники спеціальності «Комп’ютерні науки» взяли участь у майстер-класі з програмування

29.10.2018

23 жовтня у стінах КНУБА на факультеті автоматизації та інформаційних систем пройшов майстер-клас з програмування та конфігурування «Робоче рішення для автоматизації обліку успішності за півгодини». Захід проводила керівник ЦСН «Проком» Столярчук Ірина Аркадіївна. Під час заходу студенти ознайомились з основними сучасними продуктами для автоматизації бізнесу на ринку України, з факторами, що впливають на вибір ПЗ, а також з основними вимогами IT-ринку до фахівців у цій галузі. 


Першокурсники разом з викладачем розглянули конкретний приклад практичної розробки конфігурації для автоматизації обліку успішності студентської групи. Викладач ознайомила студентів з основними інструментами та принципами практичної роботи при створенні прикладних рішень лінійки BAS, особлива увага була приділена формуванню основ ефективної розробки з використанням базових принципів конструювання ПЗ. 


Щиро вдячні за продуктивну співпрацю, запрошення та організацію майстер-класу завідувачу кафедри інформаційних технологій, д.т.н., професору, академіку академії будівництва України Цюцюрі Світлані Володимирівні.


Галерея