Вітаємо НУБІП з 121-м днем народження! - ЦСН «Проком»
Мета нашої компанії -  надання якісних послуг по навчанню та консультуванню клієнтів.

Партнер Навчального центру відзначив свій 121-й день народження

06.06.2019

У останній день травня партнер ЦСН "Проком" Національний університет біоресурсів і природокористування України відзначив свій 121-й день народження.

Привітати університет із святом завітало багато гостей, серед яких була і керівник ЦСН "Проком" Ірина Столярчук.

Під час Дня університету кожен факультет, відокремлений підрозділ у своїх презентаціях, розташованих на стадіоні, продемонстрував здобутки і цікавинки. Університет має тверду стратегію розвитку – програму «Голосіївська ініціатива 2020», однією з цілей якої обрано входження у п’ятірку кращих вишів країни і цього року наблизився до її реалізації впритул. 

За останні п’ять років НУБіП змінився дуже сильно: відновлено 3-й навчальний корпус, за підтримки меценатів і спонсорів суттєво зміцнена матеріально-технічна база, зростає контингент студентів, у т.ч. й іноземних, відкриті нові сучасні лабораторії. Серед них і спільний проект з  ЦСН "Проком" – навчальна лабораторія «Центр компетенцій ERP-систем".

Отож, бажаємо студентам та співробітникам університету досягати намічених планів, широко застосовувати інформаційні технології, впроваджувати і розвивати сучасні методи навчання!




Галерея