Облік виробничої діяльності у конфігурації BAS Бухгалтерія
Мета нашої компанії -  надання якісних послуг по навчанню та консультуванню клієнтів.

Облік виробничої діяльності у конфігурації BAS Бухгалтерія

03.04.2019

02 квітня 2019 року керівник Центру сертифікованого навчання «ПРОКОМ» Ірина Столярчук провела семінар «Облік виробничої діяльності у конфігурації BAS Бухгалтерія».

Учасниками семінару стали як початківці у сфері обліку, так і досвідчені бухгалтери підприємств різних галузей та фахівці з провадження інформаційних систем. Особливо приємно, що зацікавленість до заходу проявили і студенти КНТЕУ першого курсу. Сподіваємось, що отримана інформація про особливості обліку виробничої діяльності допоможе їм сформувати уявлення про базові практичні завдання в рамках їх майбутньої професійної діяльності.

В першій частині семінару слухачі отримали базову інформацію про принципи накопичення та розподілу виробничих витрат, документи, що реалізують господарчі операції виробничого контуру в конфігурації BAS Бухгалтерія та можливості аналізу інформації в звітності.

В другій частині семінару учасники розібрали практичні завдання у навчальній інформаційній базі на прикладі, максимально наближеному до реальних умов господарювання

в обліку основні господарські операції по виробництву: списували матеріали на виробництво, робили накопичення виробничих витрат, розподіл загальновиробничих витрат на окремі види продукції, визначили фактичну собівартість продукції і послуг, сформували звітність та зробили аналіз понесених на виробництво витрат.

Під час кави-брейк слухачі заходу разом зі спікерами обговорювали формат організації заходу, питання стосовно розглянутого матеріалу та перспективи подальшої співпраці.

Всі присутні отримали сертифікати учасника семінару та робочі матеріли заходу в електронному вигляді.

Висловлюємо подяку за суттєву участь у технічній та організаційній підготовці заходу керівнику Центру бізнес-тренінгу КНТЕУ Кузьменко Оксані Сергіївні.


Галерея