Міжнародна конференція "Цілі сталого розвитку третього тисячоліття: виклики для університетів наук про життя"
Мета нашої компанії -  надання якісних послуг по навчанню та консультуванню клієнтів.

Міжнародна конференція "Цілі сталого розвитку третього тисячоліття: виклики для університетів наук про життя"

25.05.2018

24 травня 2018 року в рамках Міжнародної конференції "Цілі сталого розвитку третього тисячоліття: виклики для університетів наук про життя" в Національному університеті біоресурсів і природокористування України фахівці ТОВ «ПРОКОМ» прийняли участь в роботі секції факультету інформаційних технологій "Глобальні та регіональні проблеми інформатизації в суспільстві і природокористуванні". На захід були запрошені науковці від багатьох закладів вищої освіти України, а також представники провідних ІТ-компаній.

Директор ТОВ «ПРОКОМ», Сергій Миколайович Бутенко, виступив із доповіддю: "Сучасні тенденції розвитку систем автоматизації". В ході доповіді та подальшої дискусії було обговорено нові аспекти відносин між розробниками інформаційних систем для автоматизації; розвиток комунікацій між продавцями та покупцями; скорочення термінів освоєння інновацій; сформовано вимоги, які висуваються перед випускниками сучасних закладів вищої освіти. Тематика доповіді викликала жваву дискусію, в який прийняли участь як викладачі-науковці, так і представники ІТ-компаній (таких, як Microsoft та Cisco).

Дякуємо за організацію заходу та запрошення ректору НУБіП України Ніколаєнку Станіславу Миколайовичу та декану факультету інформаційних технологій Глазуновій Олені Григорівні.

 

 


Галерея