Ми отримали нові відгуки у наших соцмеражах Fecebook,Telegram, про навчання на курсах у ЦСН «ПРОКОМ»!
Мета нашої компанії -  надання якісних послуг по навчанню та консультуванню клієнтів.

Ми отримали нові відгуки у наших соцмеражах Fecebook,Telegram, про навчання на курсах у ЦСН «ПРОКОМ»!

24.07.2023

Ми отримали нові відгуки у наших соцмеражах Fecebook,Telegram, про навчання на курсах у ЦСН «ПРОКОМ»!
Навчання проводилось у двох форматах: онлайн та індивідуальний формат з підтримкою викладача

Дякуємо нашим слухачам за цінні відгуки!

Шишкіна Анастасія (курс: Оперативний контур прикладного рішення BAS):

Пройшла курс "Оперативний контур прикладного рішення BAS ERP". Не дивлячись на відключення світла, викладач знаходила можливість під'єднатися, провести заняття та все доступно пояснити. Дуже дякую викладачу - Ліані за те, що курси пройшли непомітно, не тяжко, все було зрозуміло та цікаво.

Лесик Ірина (курси: Використання прикладного рішення BAS КУП, Облік в роздрібній торгівлі в прикладних рішеннях BAS УТ, BAS КУП, BAS ERP, Виробничий контур прикладного рішення "BAS ERP" ) :

Купила курс КУП та Облік роздрібної торгівлі. Курси дуже потрібні, особливо для тих хто вперше зіштовхується з такою системою обліку. І особливо для тих хто ще тільки вирішує придбати BAS. на курсах я зрозуміла яка саме система мені потрібна КУП чи ERP. А це найважливіше запитання, що саме підійде для вашого підприємства. Продумане навчання. Підручник, відео і вчитель якого можна запитати все що не зрозуміло. Особисто для мене це вищий прояв турботи. Окрема подяка викладачу у ramвідео обліку роздрібної торгівлі. Все тільки по суті без лишньої інформації і зрозуміло. Це вищий пілотаж. Щира подяка!

Валентина Горбачева (курс: Використання прикладного рішення "BAS Бухгалтерія") :

Щиро вдячна усім працівникам ЦСН «ПРОКОМ» за їх роботу на високому рівні. Не зважаючи на виклики сьогодення необхідно відмітити високий рівень організації навчального процесу у форматі онлайн-навчання, якість матеріалу та фаховість викладання. А особлива подяка Анастасії Олександрівні Знамеровській. За чіткість та зрозумілість викладання на високому рівні не дивлячись на вимкнення світла ми завжди були на зв’язку. Дуже вдячна за пройдений курс навчання та раджу всім вибрати іменно курси ЦСН «ПРОКОМ. Удачі, успіхів та процвітання компанії! Дякую

Степанюк Катерина (курс: Оперативне управління компанію за допомогою прикладного рішення "BAS Малий бізнес"):

Було цікаво проходити тренінги з Вами )) Дякуємо Вам за надані знання!❤ Інформація викладалась доступно та зрозуміло. Дякую, за нові вміння

Лисиця Антон (курс: Використання прикладного рішення BAS КУП):

Дякуємо вам, за якісну подачу матеріалу) Особисто від себе скажу, що навчання однозначно було корисним і не складним, заклало базове розуміння принципів самого програмного продукту, підтвердило наш вибір в плані програми, яку потрібно впроваджувати. Круто, що викладання живе, а не у форматі запису, це тримає увагу під час самого заняття і накладає відповідальність, в плані участі в заняттях і засвоєння матеріалу. Так як це мій перший досвід з продуктом на базі BAS, то поки в голові трохи каша, але це вирішиться з практикою користування) Тому дуже вам дякую!


Дякуємо всім випускникам ЦСН «Проком» за те, що вибрали саме нас! Сподіваємось, що навчання в центрі «Проком» забезпечило Вас необхідними навичками та знаннями для успішної, ефективної роботи та допомогло вирішити Ваші професійні задачі!

Викладачі та адміністратори ЦСН «Проком» завжди на зв’язку та готові допомогти у питаннях навчання в сфері автоматизації Вашого бізнесу!

За детальною інформацією Ви можете звертатися за телефонами:

+38 (067) 30-067-50

+38 (099) 30-099-50