Конференція СІО –ДЖАЗ-2022 «Ефективне управління підприємством»
Мета нашої компанії -  надання якісних послуг по навчанню та консультуванню клієнтів.

Конференція СІО –ДЖАЗ-2022 «Ефективне управління підприємством»

29.07.2022

28-29 липня пройшла щорічна конференція СІО-Джаз, постійним партнером якої виступає саме фірма ТОВ «Проком». На даній конференції були присутні ІТ-директори, директори фірм, ТОП-менеджери підприємств та компаній України. На заході вони мали можливість обмінятись досвідом застосування сучасних інформаційних рішень та обговорити нові перспективі розвитку ІТ-технологій.

Перший день конференції проводився у вигляді семінару-практикуму ««Людям про людей» - менеджмент з людським обличчям», на якому визначали, що кожен розуміє під терміном «ресурси» та обговорювали особливості і цінності людського ресурсу. Другий конференц-день був присвячений обміну досвідом та обговоренням ІТ перспектив.

В ході заходу було проведено дискусію в стилі ІТ-джаз «ІТ-стратегія в умовах війни», в ході якої обговорювались відповіді на такі питання:

  • Чи закладав хтось з українських підприємців, присутніх на заході, ризики війни в ІТ-стратегію?
  • Ретроспектива: щоб Ви змінили в ІТ-стратегії, якби знали що розпочнеться війна?
  • Які зміни на даний час відбулися в ІТ?

Родзинкою другого конференц-дня було проведення дебатів між постачальниками та СІО-замовниками: «Перехід з ERP на ERP». В ході дебатів учасниками були розглянуті проблеми, ризики та особливості проектів впровадження системи управління підприємством при переході з однієї ERP-системи на іншу ERP-систему.

Бажаємо всім учасникам конференції СІО-ДЖАЗ-2022 успіху в провадженні програмних продуктів та розвитку діяльності підприємства!

А фахівці ТОВ «Проком», в свою чергу, завжди раді надати консультації щодо вибору та впровадження програмних продуктів для автоматизації Вашого бізнесу та навчити з легкістю використовувати дані програмні продукти!