Ірина Столярчук провела семінар "Особливості обліку ПДВ у конфігурації BAS Бухгалтерія"
Мета нашої компанії -  надання якісних послуг по навчанню та консультуванню клієнтів.

Ірина Столярчук провела семінар "Особливості обліку ПДВ у конфігурації BAS Бухгалтерія"

20.03.2019

19 березня у стінах Київського національного торговельно-економічного університету відбувся семінар на тему "Особливості обліку ПДВ у конфігурації BAS Бухгалтерія".

Учасники семінару на практичних прикладах розглянули особливості нарахування податкового кредиту при купівлі запасів та реєстрації податкових документів по таким видам діяльності:

-        оподаткована та неоподаткована господарська діяльність;

-        негосподарська діяльність;

-        пропорційно оподаткована ПДВ діяльність.

Також були детально розібрані випадки необхідності коригування податкового кредиту при зміні податкового призначення запасів. Особлива увага приділялась питанням формування податкових накладних при умовному продажу (зведені та по операціям зміни податкового призначення).

Учасники майстер-класу активно підтримували обговорення тем та демонстрували свої вміння у роботі з надходженням товарів і послуг, визначенні рахунків обліку та ставок ПДВ, порядку реєстрації податкових документів. Спікер та учасники семінару разом визначили перелік необхідних звітів для контролю операцій за вхідним ПДВ.

Усі учасники отримали свідоцтва. Після семінару за дружньою кавою відбулося обговорення актуальних питань бухгалтерського обліку та оподаткування, що пов’язані з практичною діяльністю учасників заходу.

Дякуємо усім присутнім за активність, зацікавленість та приємну робочу атмосферу!

Висловлюємо подяку за співпрацю і допомогу в організації семінару керівнику Центру бізнес-тренінгу КНТЕУ Кузьменко Оксані Сергіївні.


Галерея