Цель нашей компании -   предоставление качественных услуг по   обучению и консультированию клиентов.

Отзывы об обучении в ЦСО «ПРОКОМ»

10.01.2022
Мы получили новые отзывы о курсах в ЦСО «ПРОКОМ»!
Спасибо! Нам очень важно ваше мнение! ????????????


????‍???? Анастасия
Курс обучения: Использование прикладного решения «BAS Бухгалтерия»
????‍????Преподаватель: Знамеровская Анастасия
Проходила в Проком онлайн-курс з BAS Бухгалтерії. Велика подяка викладачеві Анастасії! Пояснювала все максимально зрозуміло, не шкодувала часу та відповідала на всі запитання. Що важливо: знання дають суто практичні, жодної води, з масою прикладів з обліку конкретних підприємств. У підсумку: курси очікування виправдали, рекомендую!

????‍???? Сергей
Курс обучения: Использование BAS КУП. Комплексное управление предприятием
????‍????Преподаватель: Бречко Дмитрий
Проходив курс по використанню прикладного рішення "Комплексне управління підприємством" в грудні 2021 року. Все сподобалось, дізнався багато чого нового по BAS "КУП". Високий рівень професіоналізму у вчителя. На всі питання були надані відповіді. Рекомендую!

????‍???? Андрей
Курс обучения: Использование BAS КУП. Комплексное управление предприятием
????‍????Преподаватель: Бречко Дмитрий
Дуже задоволений послугами компанії. Викладання професійне, при чому не просто "по книжці", а дійсно живе з розбиранням конкретних прикладів. З готовністю відповідають на всі запитання абітурієнтів. Методичними матеріалами забезпечують перед початком навчання. Якщо виникають питання по домашнім завдання чи з іншого матеріалу відповідають у вайбері навіть у вихідні дні. Одним словом, лишилося дуже приємне враження від співпраці. Дякую.

????‍???? Світлана
Курс обучения: Использование прикладного решения «BAS Бухгалтерия»
????‍???? Викладач: Знамеровская Анастасия
Закончил онлайн курсы в ЦСО ПРОКОМ Использование прикладного решения «BAS Бухгалтерия», осталась очень довольна. Благодарю преподавателя Анастасию Александровну, очень хорошо и доступно всё объясняет, специалист своего дела. Спасибо ПРОКОМ за отличную организацию и проведение онлайн курса.

Также приглашаем и Вас на курсы по разным направлениям. Занятия проходят в очной форме и онлайн. С перечнем доступных курсов можно ознакомиться по ссылке: https://csoprocom.com.ua/ru/study/

Старт групп на популярных курсах - еженедельно. Разный график обучения. Ждем вас!

Изучайте современное программное обеспечение для автоматизации бизнеса!