Цель нашей компании -   предоставление качественных услуг по   обучению и консультированию клиентов.

Базові принципи функціонування підсистеми «Зарплата і кадри» обговорили на семінарі

23.05.2019

21 травня 2019 р. відбувся семінар «Базові принципи функціонування підсистеми «Зарплата і кадри». Захід проводив викладач ЦСН «ПРОКОМ» Володимир Литвиненко.

Захід відвідали викладачі та студенти Державного університету телекомунікацій. Слухачі дізнались більше про основні налаштування інформаційної бази, їх розподілення та класифікацію. Студенти прослухали інформацію та пояснення щодо кадрового обліку, переглянули два основних довідники: «Фізичні особи» та «Співробітники». Спікер показав детально головні документи підсистеми: «Прийом на роботу», «Кадрове переведення», «Нарахування ЗП», а головне – на практичному прикладі було проаналізовано необхідні звіти.

Навчальний центр «ПРОКОМ» дякує усім присутнім викладачам і студентам за зацікавленість та приємну робочу атмосферу на семінарі!

Також хочемо висловити вдячність старшому викладачеві кафедри менеджменту Державного університету телекомунікацій Мартиненко Марині Олександрівні за співпрацю та керівнику Центру бізнес-тренінгу КНТЕУ Кузьменко Оксані Сергіївні за участь у організаційній підготовці заходу.


Галерея