Цель нашей компании -   предоставление качественных услуг по   обучению и консультированию клиентов.

Питання-відповідь про ПДВ: BAS Бухгалтерія/BAS Бухгалтерія КОРП

Сьогодні ми розбираємо питання від наших слухачів по програмі BAS Бухгалтерія/BAS Бухгалтерія КОРП на тему ПДВ.

Питання:

Яким чином у формі податкового документа заповнюються дані про особу, яка його склала?

Відповідь:

У податковому документі дані про особу, яка її склала, заповнюються автоматично даними фізичної особи, яка вказана в реквізиті "Хто виписав податкову накладну" нижньої частини форми документа. Реквізит заповнюється автоматично з налаштувань поточного користувача "Хто звичайно виписує податкові накладні" (розділ "Головне", група "Настройки" - "Персональні настройки").

Для автоматичного заповнення в податковому документі реєстраційного номера облікової картки платника податків або серії та номера паспорта, необхідно в картці фізичної особи заповнити реквізит "Код ДРФО".

Питання:

При створенні документа "Реєстрація вхідного податкового документа" на закладці "Бухгалтерський облік" відсутній реквізит "Рахунок умовного продажу". Але раніше був. Підкажіть у чому може бути проблема?

Відповідь:

Перевірте чи при створенні документа "Реєстрація вхідного податкового документа" заповнено реквізит «дата виписки».

Питання:

Чи можна змінити порядок нумерації податкових накладних в середині місяця?

Відповідь:

Так, можна. Порядок нумерації податкових накладних і додатків до них налаштовується за гіперпосиланням "Настройка нумерації податкових документів" з картки організації (розділ "Головне", група "Настройки" – "Організації").

Якщо в програмі вже оформлені податкові накладні, порядковий номер можна відкоригувати вручну.

Питання:

Які необхідно виконати налаштування, щоб змінити з початку місяця нумерацію податкових документів з "щорічної" на "щоденну"?

Відповідь:

Порядок нумерації податкових накладних і додатків до них налаштовується за гіперпосиланням "Настройка нумерації податкових документів" з картки організації (розділ "Головне", група "Настройки" – "Організації").

Для того, щоб нумерація податкових документів починалася з номера "1" кожен день необхідно встановити прапор в реквізиті "Вести нумерацію щоденну".

Пропонуємо всім, для кого актуальні питання коректної роботи, налаштування та грамотного відображення бізнес-процесів в програмних продуктах лінійки  BAS, записатися на курс навчання по необхідному вам прикладному рішенню https://csoprocom.com.ua/study/ або по програмуванню в системі BAS

Вам необхідна допомога з підбором курсу або взагалі потрібно визначитись: яке ПЗ використовувати для автоматизації обліку Вашого бізнесу? Завдяки консультації наших фахівців Ви зможете швидко та безкоштовно вирішити ці питання: (099) 30-099-50, (067) 30-067-50.

Не зволікай та залишай заявку на нашому сайті вже зараз!

Первинна консультація безкоштовна!


Язык материала:  ua