Новий програмний продукт: BAS Зарплата та Управління Персоналом
Мета нашої компанії -  надання якісних послуг по навчанню та консультуванню клієнтів.

Новий програмний продукт: BAS Зарплата та Управління Персоналом

15.11.2023

Портал Інформаційно-технологічний супровід (ІТС) інформує про початок продажів програми "BAS Зарплата та Управління Персоналом" для масового ринку, яка дозволяє у комплексі автоматизувати задачі, пов'язані з розрахунком заробітної плати персоналу та реалізацією кадрової політики, з урахуванням вимог законодавства та реальної практики роботи підприємств України.

Вона може успішно застосовуватися в службах управління персоналом та бухгалтеріях підприємств, а також в інших підрозділах, зацікавлених у ефективній організації роботи співробітників, для управління людськими ресурсами комерційних підприємств різного масштабу.

"BAS Зарплата та Управління Персоналом" дозволяє автоматизувати такі задачі:

  • розрахунок заробітної плати
  • обчислення регламентованих законодавством податків і внесків з фонду оплати праці
  • облік використання робочого часу
  • облік кадрів та аналіз кадрового складу
  • управління грошовими розрахунками з персоналом
  • відображення нарахованої зарплати і податків у витратах підприємства

"BAS Зарплата та Управління Персоналом" дозволяє побудувати комплексну систему ефективного управління людськими ресурсами компанії будь-якої чисельності.

З приводу придбання дистрибутиву нового програмного продукту, пільгового апгрейду, сервісного обслуговування звернувшись до нас в ТОВ «Проком» ((099) 30-099-50, (067) 30-067-50), або звертайтесь до своєї обслуговуючої компанії.