Нові інформаційні технології управління бізнесом: поділилися досвідом підготовки фахівців
Мета нашої компанії -  надання якісних послуг по навчанню та консультуванню клієнтів.

Нові інформаційні технології управління бізнесом: поділилися досвідом підготовки фахівців

19.02.2020

Технічний прогрес вимагає підвищення кваліфікації кадрів, адже працювати з новими технологіями неможливо із застарілими знаннями. Це ставить нові виклики для системи освіти як формальної, так і неформальної. Велика роль у цьому процесі належить закладам вищої освіти (ЗВО).

ЦСН «Проком» активно сприяє підвищенню кваліфікації викладачів провідних ЗВО України та наповненню освітніх програм сучасними інформаційними технологіями.

А, отже, нам було чим поділилися з учасниками III Всеукраїнської науково-практичної конференції «Нові інформаційні технології управління бізнесом», яка відбулася днями у Київському національному університеті імені Тараса Шевченка.

Керівник ЦСН «Проком» Ірина Столярчук та викладач ЦСН Володимир Литвиненко представили доповідь на тему: «Нові можливості підвищення кваліфікації викладачів та розробка освітніх програм, орієнтованих на застосування прикладного рішення BAS ERP».

На нашу думку, для наповнення освітніх програм сучасними програмними рішеннями, такими як BAS ERP потрібно проводити наступні заходи:

1. Курси підвищення кваліфікації для викладачів. У цьому напрямку Центр сертифікованого навчання ТОВ «Проком» проводить курси в очній формі та формі онлайн-навчання по курсу «Оперативний контур прикладного рішення BAS ERP» та за іншими актуальними темами.

2. Проведення курсів для користувачів та програмістів BAS, у т.ч. по BAS ERP для студентів з метою доповнення знань, здобутих у навчальному процесі закладу освіти. Після завершення курсу видаються свідоцтва та сертифікати (за умови складання тестів), які визнаються ЗВО у рамках неформальної освіти відповідно до законодавства.

3. Проведення навчально-методичних семінарів по застосуванню BAS ERP у навчальному процесі для викладачів і студентів. ЦСН «Проком» проводить десятки семінарів на різні теми у кількох закладах освіти.

4. Організація Дуальної форми навчання із залученням підприємств з успішними бізнес-практиками.
5. Проведення конкурсів для студентів з метою популяризації вивчення сучасного програмного забезпечення. ЦСН «Проком» є партнером з проведення кількох конкурсів міжнародної студентської олімпіади IT-Universe.

Вдячні організаторам конференції – Спілці автоматизаторів бізнесу – за запрошення на конференцію. Цінуємо можливість поділитися досвідом співпраці з ЗВО й долучитися до дискусії щодо покращення підготовки фахівців у сфері ІТ та управління бізнесом.


Галерея