Майстер-клас «ОСББ: планування, управління та аналіз діяльності» для студентів ЗНУ - ЦСН «Проком»
Мета нашої компанії -  надання якісних послуг по навчанню та консультуванню клієнтів.

Майстер-клас «ОСББ: планування, управління та аналіз діяльності» для студентів ЗНУ

26.02.2019

21 лютого для студентів кафедри "Економічна кібернетика" пройшов майстер-клас на тему «Майстер-клас «ОСББ: планування, управління та аналіз діяльності». Захід проводився в рамках ділової гри «Конкурс проектів автоматизації бізнес-процесів в економіці»

На майстер-класі викладач ЦСН «ПРОКОМ» Дмитро Бречко на конкретних життєвих прикладах продемонтрував можливості конфігурації BAS Бухгалтерія для ОСББ. На зустрічі була розглянута та заповнена нормативно-довідкова інформація для ОСББ, введені документи, якими реєструються господарські операції в ОСББ та проведений аналіз діяльності ОСББ.

Студенти 1-4 курсу спеціальності «Економічна кібернетика» ставили питання щодо організації управління ОСББ, механізмів контролю та аналізу, а також пропонували свої варіанти розв'язання питань щодо діяльності ОСББ. 

Отриманні знання учасники майстер-класу застосують під час виконання завдань ділової гри.

ЦСН «Проком» висловлює подяку за організацію зустрічі та активну співпрацю співробітникам кафедри економічної кібернетики, завідувачу кафедри, професору, доктору економічних наук Наталії Максишко та доценту, кандидату економічних наук Віті Лось.


Галерея