Цель нашей компании -   предоставление качественных услуг по   обучению и консультированию клиентов.

Слушатели апреля и мая 2024 года оценивают обучение в ЦСН «Проком»

05.06.2024

Каждый месяц обучения в Центре Сертифицированного Обучения «Проком» наши слушатели оставляют отзывы об обучении в разных форматах и ​​на разных курсах использования и программирования программного обеспечения системы BAS.


Наталія Бражник  (Використання прикладного рішення BAS КУП 2.5 ) :

Добрий день!

 Дякую викладачеві Третьяковій Дарії за якісно-інформативне викладання курсу "Використання прикладного рішення BAS Комплексне управління підприємством". 

 Дуже сподобався підхід з урахуванням рівня нашої підготовки, доступність матеріалу, відповіді на нестандартні питання, постійні нагадування в чаті. Чудовий викладач та дуже приємна людина! 

 Взагалі ЦСН Проком - це компанія, яка не тільки навчає, але й вболіває за легкий та якісний процес впровадження програми!

Куренков Сергій  (Оперативне управління компанією за допомогою прикладного рішення "BAS Малий бізнес"):

Проходив курс "Оперативне керування малим бізнесом із використанням прикладного рішення «Business Automation Software (BAS):Малий бізнес". Результатом задоволений на 110%. Інформацію викладено детально, з прикладами та домашнім завданням. На додаткові питання відповіли оперативно та доступно! Дякую!

Дромашко Надія (Введення в конфігурування та програмування в системі BAS. Базовий курс»):

Проходжу курси Проком, дуже зрозуміло викладена інформація, детальні пояснення від професіоналів та онлайн підтримка. Дякую. Буду і надалі проходити курси Проком

Оніщенко Світлана (Використання прикладного рішення BAS КУП):

Проходила курс "Використання прикладного рішення BAS Комплексне управління підприємством" у Дарїї Третьякової. Матеріал подається легко і зрозуміло,  постійно відчувається підтримка викладача, всі питання вирішуються і відчувається, що викладач зацікавлений в тому, щоб ми закінчили з повним розумінням програми. Дуже вдячна за ваш підхід до навчання!

Спірідонов Дмитро (Введення в конфігурування та програмування в системі BAS. Базовий курс»):

Корисна інформація курсу, особливо на етапі знайомства з програмою!!!

Мы всегда благодарны каждому нашему слушателю за обратную связь и их мнения о процессе, организации и содержании учебных курсов. С отзывами по другим курсам и услугам центра обучения «Проком» Вы можете ознакомиться на наших ресурсах (YouTube, Facebook, Telegram, Instagram)и на нашем сайте.

Предлагаем всем, для кого актуальны вопросы корректной работы, настройки и грамотного отображения бизнес-процессов в программных продуктах линейки BAS, записаться накурс обучения по необходимому Вам прикладному решению  или по программированию в системе BAS. Вам необхідна допомога з підбором курсу або взагалі потрібно визначитись: яке ПЗ використовувати для автоматизації обліку Вашого бізнесу? Завдяки консультації наших фахівців Ви зможете швидко та безкоштовно вирішити ці питання: (099) 30-099-50, (067) 30-067-50.
Не медли и оставляй заявку на нашемсайте прямо сейчас!

Первичная консультация бесплатна!