Цель нашей компании -   предоставление качественных услуг по   обучению и консультированию клиентов.

Что ждут и получают клиенты от ЦСН «Проком»: мнения слушателей марта

22.04.2024

Сегодня мы ценим не только деньги, но и свое время. Поэтому планируя обучение, задаемся вопросами: будет ли оно эффективным, удобным и профессиональным. Получим ли мы на выходе то, что ожидали? Иногда, когда ты погружаешься в новую область, сложно даже сформулировать критерии выбора. И здесь могут помочь сориентироваться отзывы тех, кто уже попробовал. Вот какие впечатления от прохождения курсов в Центре Сертифицированного Учения «Проком» сложились у наших слушателей за март:

Галина Горблюк (Використання прикладного рішення "BAS Бухгалтерія) - слухачка курсу онлайн:

Доброго дня. Хочу поділитись враженнями про навчання ЦСН "Проком". Навчання пройшло на одному диханні. Викладач Анастасія дуже детально та цікаво подавала матеріал. На всі питання отримували змістовні та зрозумілі відповіді. Окрім основної роботи були додаткові завдання, але якщо щось не виходило з ними, також матеріал пояснювався. Дуже вдячна всім працівникам за продумані кроки і рішення у навчанні. Вдячна за базовий курс, гарне ставлення, уважність та розуміння.

Наталія (Використання прикладного рішення «BAS Управління торгівлею) - слухачка Індивідуального формату:

Пройшла навчання по курсу «BAS Управління торгівлею». До цього в самій програмі трішки працювала і мало що виходило. На курсі отримала комплексні знання. Від початкових налаштувань програми, розділів обліку на складах, валютних операцій, статтей доходів та витрат, взаємодії між власними організаціями і до звітів по собівартості та управлінського балансу.  Всю інформацію можна використовувати на діючому підприємстві. Викладач завжди відповідав на всі питання, які ми задавали зі своєї практики.  Курс супер корисний. Дуже вдячна

Коломієць Алла (Введення в конфігурування та програмування в системі BAS. Базовий курс») - слухачка Індивідуального формату:

Нарешті знайшла дійсно гарний курс програмування в системі BAS (до цього було 2 невдалі спроби в інших навчальних центрах). Дякую викладачу за якісне викладання, адміністратору за оперативне реагування на всі звернення 

Сліпчук Ганна  (Використання прикладного рішення "BAS Бухгалтерія)- слухачка курсу онлайн:

Доброго дня, дуже сподобались курси. Дуже гарно викладає викладач Дарія, все доступно і зрозуміло.  Адміністрація також дуже ввічлива і завжди допомагала в навчанні. Всім рекомендую ці курси. Дякую Вам за вашу роботу 

Мы всегда благодарны каждому нашему слушателю за обратную связь и их мнения о процессе, организации и содержании учебных курсов. С отзывами по другим курсам и услугам центра обучения «Проком» Вы можете ознакомиться на наших ресурсах (YouTube, Facebook, Telegram, Instagram)и на нашем сайте.

Предлагаем всем, для кого актуальны вопросы: корректной работы, стартовых настроек программы под особенности Вашего предприятия, консультации по грамотному отображению бизнес-процессов в программных продуктах линейки BAS и доработка типовых конфигураций под Ваши запросы (включая обмен и загрузку данных), услуги наших отделов внедрения: (099) 30-099-50, (067) 30-067-50.

Нужно обучение по ПО BAS? Можете записаться на курс обучения по необходимому Вам прикладному решению или по программированию в системе BAS. Необходима помощь с подбором курса или вообще нужно определиться: какое ПО использовать для автоматизации учета вашего бизнеса? Благодаря консультации наших специалистов, Вы сможете быстро и бесплатно решить эти вопросы: (099) 30-099-50, (067) 30-067-50.


Не медли и оставляй заявку на нашем сайте уже сейчас!

Первичная консультация бесплатна!